AKTUELNO

Pevačica je vredno radila na svom izgledu!

Pevačicu Andreanu Čekić javnost je upoznala kad se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", gde je odmah privukla veliku pažnju i svojom bojom glasa i vokalnim sposobnostima izdvojila se u odnosu na većinu takmičara. 

Pevačica je tokom godina vredno i naprno radila i ulagala u svoj lik i delo, te je jako brzo nakon što se završila sezona tamičenja u kojem je učestvovala počela da niže hitove, ali i da punom parom radi na svom fizičkkom izgledu. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kao i mnoge dame sa estrade Adreana je želela da svoj izgled dovede do savršenstva, pa se podvrgla različitim korekcijama koje su promenile njen lično opis. 

Kako je vreme prolazilo njen lik je postajao sve drugačiji, a danas važi za jednu od najatraktivnijih dama na javnoj sceni. 

Evo kako je nekada izgledala!

Foto: Printscreen YouTube

Podsećamo, folk pevačica Andreana Čekić više puta je bila meta podsmeha zbog toga što je uveravala ljude da je Zemlja ravna ploča, a od svoje netačne teorije nije odustala, već je nedavno u emisiji "Amidži šou" održala novi čas geografije. Ognjen Amidžić joj je u šali poklonio globus koji je ravan, budući da je kod njega svojevremeno objašnjavala svoju teoriju, a onda je rešila da "održi drugi čas".

Foto: Printscreen YouTube

Ako je ovde magnetno polje, a ovde Antartik, po verovanju ravne zemlje ima i firmament, poklopac, Sunce kruži kao cajger od sata i nije toliko daleko, nego je mnogo bliže. Samim tim osvetljava samo neke regije, tu kuda prolazi, tako i mesec...", samouvereno je objašnjavala ona i dodala: "Ja ne mogu da prihvatim da živim na rotirajućoj lopti u nečemu, ja to neću da prihvatim! Moj osećaj mi govori da živimo na ravnoj površini, govorila je ona.

Autor: Pink.rs