AKTUELNO

Kriva genetika i još ponešto!

U emisiji ''Magazin in'' autorke i voditeljke Sanje Marinković, jedna od gošći bila je i popularna folk pevačica Zlata Petrović.

Ono što je Sanju, a i sve druge goste ostavilo bez teksta svakako je Zlatina vitka linija i držanje, iako je već zakazila u sedmu deceniju života.

Ona je otkrila u čemu je tajna i na koji način održava svoje telo pa izgleda dosta mlađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sve je kriva genetika! Onda treba da budeš hrabar i u glavi i mozgu! Smatram da je bitna energija...unutrašnji duh! Ja jako brzo uspostavljam kontakt sa ljudima, imam dosta ljubavi u sebi i volim da dajem svu tu ljubav. Tako onda čovek isijava i zrači i sve se to vidi, rekla je Zlata pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Mene održava stalna borba kroz život! Ja ako nemam jedan dan ili dva neke obaveze ja sam mrtva žena... Ja moram da istrošim energiju, da radim kako bi živela. U slobodno vreme čak i štrikam. Ja sam jako živčana žena, nervozna žena. Kuća mi blista baš zato što sam nervozna i moram da radim. Kada sve završim i kada nema šta, ja uzmem i štrikam, rekal je Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Snaja je napravila za Zlatu, ali i Darka Lazića, koji je takođe bio gost emisije, pa im donela vunicu i igle, te su oni pokazali svoje umeće štrikanaj pred kamerama.

Autor: Pink.rs