AKTUELNO

Ne može više da izdrži!

Jelena Batos, bivša učesnica "Zadruge 4" se prošle noć našla u jeku skandala zbog onoga što je Jovana Tomić Matora otkrila.

Meni nije jasno što se pominje Sanja. Meni nije jasna ta Jelena Batos. Zamisli kada je Jelena Batos pre par godina prišla meni dok je njen muž sedeo za stolom, sa Sanjom Stanković, a ona je prišla i pokrljala se sa mnom, e tako se vidi kakva je ona prijateljica Sanji. Je*em te u usta i tebe i tvog fejk muža, ko zna šta ste vi sve radili , rekla je Matora.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Mi smo ovim povodom odmah kontaktirali Jelenu Batos a ona je za Pink.rs poručila sledeće:

Ja sam svima nebitna i koga jos moje misljenje zanima a UVEK se zapale mojim misljenjem i mojim imenom, interesantno zar ne? Za ljubljenje na toj izmisljenoj naplatnoj rampi o kojoj priča i da je moj muž sve to gledao, prozivam je na POLIGRAF dajem joj odma 10 000€ na sto, ako JA LAZEM, a ona neki meni da ako ona laze. Pa da vidimo ko se koristi lažima a ko ne. A za reč kurva to će da joj ide tužba jer ja sam širile knjige za novac, a ne noge, niti svoje niti tudje da bi zaradila. Ona izgleda NORMALAN svet nije upoznala čim joj je svaka druga reč za svaku zenu na koju se naljuti KURVA. Neka zaviri izmedju nogu jer taj K o kome prica da joj P ona nema jos uvek jedino ako ga nije ugradila. Ne znam samo kako nju da nazovem jer dok ne poliže tresnjicu u Eliti nema je, zamisli koja ju je sudbina snasla...da bi ušla i zaradila tj. ostala što duze da bi se vodile teme mora da lize trešnjice jer drugacije je nema, i onda ona nekoga da zove kurvom. Moj komentar za ANITU je bio BLAG i nista ruzno nisam rekla, i to sam rekla jer je ANITA JAVNO PONIZILA SANJU, a SANJA NJU NIKADA NIJE. Cele prošle sezone Matora Sanju nije vadila iz usta, a sada je povela i pojačanje sa sobom koliko vidim. Ja ću uvek stati iza svog prijatelja, a Matora bi mogla na časove kod mene vezano za to, jer ona svoje javne prijatelje prodaje za kilu krompira da nebi gladna ostala, koliko je kila nabacila toliko je i prijatelja prodala. Dosta mi je vise tih ljudi koji kada udju govore i komentarišu svašta i onda kada im neko uzvrati onda se nerviraju i pričaju kako hoce popularnost preko njih. Oni bi da pričaju sve i svašta, a mi spolja da cutimo. Povucite rucnu malo. I da ne zaborave oni su unutra da bi bili komentarisani od strane nas koji smo napolju, završila je ona!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.P.