AKTUELNO

Kamere Whatzuuuuupa-a prisustvovale su obraćanju medijima Stefana Đurića Raste povodom filma "3211".

Još jedno izdanje popularne emisije o poznatima kratke forma „Whatzuuuuup“ na RED TVu donosi nampriče o aktuelnim popularnim muzičarima, filmskoj premijeri i koncertnom spektaklu. Lepa voditeljka „Whatzuuuuup“-a Lana Antić, najavila premijeru autobiografskog filma Stefana Đurića Raste, ali iprenela utiske sa koncerta Jašara Ahmedovskog.

FIlm "3211" u kojem je glavni glumac u istinitoj priči Stefan Đurić Rasta predstavljen je sedmoj sili, a otom ostvarenju govorili su scenarista Dimitrije Vojnov, reditelj Danilo Bećković, kao i Stefan Đurić Rasta. “3211” zamišljen je u formi vizuelnog muzičkog albuma sa igranim scenama, kroz 7 različitih muzičkihnumera i 14 video-celina koje zaokružuju priču o Rastinom iskustvu. Od četvrtka 21. septembra, film ćese naći na redovnom repertoaru svih bioskopa, kako u Srbiji tako i u regionu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ekipa emisije “Whatzuuuuup“ posetila je i koncert poznatog folk pevača, koji sjedinjuje sve generacije – Jašara Ahmedovskog. Na prepunom stadionu Tašmajdan publici je priredio noć za pamćenje, a možda najemotivniji trenuci na koncertu ove folk zvezde bili su kada je pevao hitove svog pokojnog brata Ipčeta Ahmedovskog.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta su Dimitrije Vojinov i Danilo Bećković rekli o filmu „3211“, kako je Jašar progovorio o emocijama isuzama na nastupu, za slučaj da ste propustili ovu emisiju „Whatzuuuuup-a“ na RED TVu imate priliku daje pogledate na RED TV Youtube-u. Kratku formu o poznatima „Whatzuuuuup“ gledajte svakog radnogdana u 12 časova, kao i vikendom na RED TVu.

Autor: S.P.