AKTUELNO

Dobio podršku ostalih učesnika!

U toku je emisija "Pretres nedelje" u kojoj će voditeljka Ivana Šopić učesnicima Elite postavljati pitanja na najaktuelnije teme protekle nedelje.

Sledeća tema koju je voditeljka pokrenula tiče se Ša i njegovog razvoda u kome je otkrio da su on i Vanja izgubili bebu!

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni svašta rekao u besu ali me je zamolio da ne otkrivam te detalje u koje sam poverovala. Anita me je savetovala da ne objavim taj stori u koji sam je okrivila sa njim zbog para ali sam osetila potrebu da stanem na Nenadovu stranu -počela je Matora.
Verujem da se sve ovako odigralo ali meni je ispričao drugu priči. Krivo mi je što sam reagovala na prvu i nisam pustila neko vreme, to mi je za nauk. Meni je bitno da on bude srećan i podržavam ga -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Luka zbog čega si se iznenadio kada je Ša ušao i imao napad panike? -pitala je Ivana.
Ne, inače imam taj problem ne samo kada sam ugledao njega -rekao je Luka.
Posle lajva si mi prišao i pitao šta se dešava jer sam čuo iz medija da su se posvađali. Rekao si da ti se Nenad lepo javio a da su te povezivali sa Vanjom -rekla je Matora.
Bio je smrknut i rekao da ima povezanost sa Vanjom -rekao je Lakić.
Dečko je imao meč u tim lajvoviva. Siguran sam u sve -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je najiskreniji učesnik ikada i svi znamo kakav je to momak. Njemu je ljubomora došla glave i on je bio ljubomoran u svakom odnosu i ima problem sa nesigurnošću. Ja kada sam čuo da se ženi opet nije mi bilo dobro jer sam mislio da srlja. Žao mi ga je jer zaslužuje sve. Mislim da će mu se vratiti i zaslužuje da mu Bog da to što želi i zaslužuje jer je dobar čovek -rekao je Janjuš.
Najbolje mu je ovo što je ušao ovde jer bi napolju napravio veći problem i stavio tačku na taj odnos. Ja sam mu i savetovao ovo jer je pravio sr**a. Meni je ispričao sve i svašta ali mu nisam poverovao jer ga znam mada je istina uvek na pola. Napolju bi je verovatno smarao i pisao joj stalno, bolje da čuje sve ovako javno -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša kada je došao bio je polupan i dao sam mu svoju podršku. Ja Vanju isto znam privatno, uvek je radila pošten posao i ako se upustila u brak sa njim siguran sam da nije bilo iz marketinga -rekao je Lakić.
Na njemu se vidi ogromna patnja i bol. On kao javna ličnost uvek nosi mogućnost da se neko zakači za njega zbog marketinga. on je tip od emocija i u afektu bi napolju pravio greške. Žena je izgubila dete i ima ogroman hormonski dizbalans i u teškoj je emocionalnoj fazi i treba joj vremena da se stabilizuje. Koliko god sada zvuči sumanuto ti jesi priča za rijaliti da bi se skrenul apažnju na neke teme. Ovo ti je prava prilika da joj pokažeš sve. -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio u kontaktu sa Ša i konačno sam mislio da je to to. Ovako treba da zvuči čovek koji treba da uveri da ta bol stavrno postoji. Drago mi je bilo zbog njega jer je on kristal čovek i dobra duša i čovek, biće dobar otac. Prebrzo je ulazio iz odnos au odnos i mislim da mu je ovo trebalo da se osvesti -rekao je Mensur.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B