AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija "Pretres nedelje" u kojoj će voditeljka Ivana Šopić učesnicima Elite postavljati pitanja na najaktuelnije teme protekle nedelje.

Nije da hoću da opravdam te ljude, za mene je taj Asmin ispao šup**na. Moji roditelji su isto staromodni i nisu bili srećni zbog moje svadbe. Moj otac je Anitu isto ispitao o svemu. mami je bilo drago na kraju i prihvatila njeno dete. Verovatnu ni Staniju sad nisu prihvatili ali najveći krivac je taj čovek -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli, da li te je gledao kao trofej? -pitala je Aneli.
Ne mogu to reći, on je mene itekako voleo. Davala sam mu savete da im da uvete kako bi me prihvatili ali on je pričao meni jedno njima drugo. na meni im je sve smetalo ali nije im smetalo što on voli skupa kola. Od brata njegovog supruga im je bila draža ali i njoj su nalazili mane i sve im je smetalo -rekla je Aneli.
Ovo je klasičan sindrom gde majka hoće da sin samo hoće da bude nje. Asmin je pokušao da balansira ali se pogubio što ih je koštalo braka. Stanija i Aneli su slične dosta pa im ni Stanija ne odgovara ali pokušavaju zbog bruke da opljuju Aneli da bi Staniju opravdali. Hteli su da im poremete brak -rekao je Uroš.
Ne mislim da su prihvatili Staniju a kada bi, to bi bilo samo iz inata meni -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav mu je brat bio? Možda su mu želeli sličnu ženu kao što je bratova da ga smiri i promeni -rekao je Samir.
On je potpuno drugačiji i puno bolji čovek. Asmin je najveći krivac u svemu -rekla je Aneli.
Kakvu komunikaciju si imala sa njegovima? -pitao je Mika.
Pokušala sam da izgladim odnos, čak sam i slike prestala da izbacujem na društvene mreže. Smetao im je moj izgled i što nisam bila domaćica. U sedmom mesecu trudnoće kada smo se posvađali njegova majka mi je poslala poruku i rekla da nisam žena za njega, rekla je i da je bila u kući i videla moje prljave stvari. Ja sam čistila i ribala ali nisam zadovoljila njene kriterijume -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

U šta si se zaljubila, je l' te radio? -pitala je Teodora.
On nije ružan i nije bio debeo, u tom trenutku mi je bio najlepši na svetu -rekla je Aneli.
Ako je prava ljubav trebalo je prvo da kažeš da je pažljiv i da se trudio oko tebe, da ti je sve prijalo kod njega -rekao je Janjuš.
Mene su hteli da zgaze kolima jer se nisu slagali sa vezom. Meni je fascinatno što se dovodi u pitanje ta pita. Kakva tradicija je u pitanju? -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Znali su da se hvale sinovim kolima a ovamo se zakačili za tu pitu. Ja sam seljanka i znam sve da kuvam ali nije mi jasna polemika oko te pite -rekla je Irina.
Ja moram ljudi kod psihijatra da vidim možta ja nisam dobro. Moji roditelji moraju da poštuju moju ženu a ja njoj kuvam -rekao je Požgaj.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B