AKTUELNO

Aleksandra Nikolić oglasila se na Instagramu nakon Carevog lajva na TikToku gde je, kako kaže, izneo laži o raskidu njihove veridbe.

Filip je, naime, istakao da Aleks zapravo nije želela zajednički život, što je ona demantovala objavivši brdo neraspakovanih stvari koje je vratila iz Crikvenice, njegovog rodnog mesta, gde se, dok su bili u ljubavi, faktički preselila.

Toliko o tome da nisam želela zajednički život - napisala je Aleks.

Video: Instagram.com

Podsetimo, prethodno je, između ostalog, rekla:

Zaista mi je neprijatno da ovakve stvari radim, ali moram. Nije mi bilo do oglašavanja na društvenim mrežama niti gostovanja po emisijama, danas se nisam ni javljala novinarima, niti mi je to bio cilj. Ali, pošto sam odgledala lajv koji je Filip snimao malopre, imam da kažem samo da sam se ja odselila kod Filipa, ponela sam svu svoju garderobu, stvari, iznajmila auto da bi mogle sve moje stvari da stanu u automobil, čak sam mislila da uzmem i kombi... Snimiću vam, nisam se još raspakovala, ne mogu da dođem sebi. Ne bih se selila negde i nosila silne stvari da sam planirala da se vratim! Priča da ja nisam želela zajednički život nije istina - rekla je Aleks.

Autor: pink.rs