AKTUELNO

Šok!

Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa, Danijel Dujković Munjez, izabrao svoju omiljenu osobu kao i potrčke.

Na samom početku, učesnici su prokomentarisali podelu budžeta.

Ja mislim da je on fenomenalno podelio budžet i prethodne nedelje je pomogao mnogima -rekao je Čuburac.

Foto: TV Pink Printscreen

On nema mnogo iskustva u rijalitiju i delio je budžet kao da su mu svi familija. Toliko se vezao za pojedine ljude kao da ih je jedna žena odgajila. Ravna linija. Ovu devojku znaš 15 godina, a dao si joj mali budžet.
Koliko puta ste ručali zajedno? -pitao je Terza.
Da li ja hoćeš da ja sada kažem ljudima spolja da uzmu moj telefon i objave poruke. Ti si mene smarao godinama. Prekršio si obećanje da ćemo se sačuvati ovde. Ja sam veći muškarac od tebe, ti si jedna plava pi**ica -rekla je Marija.
Boli me uvo, zbog ovoga i nemaš prijatelje ovde. Kaže da ništa nije htela, a zvala me u WC da mi p**i -rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si svestan šta si sada izgovorio? Priznao je u glasovnoj poruci da si me smarao stalno i da jedva čekaš da se vidimo u rijalitiju. Sanja uđi u moj Instagram i pošalji sve glasovne poruke -rekla je Marija.
Nisam se iznenadila mojim budžetom. Što se tiče lobiranja, to se radi i u kazinu. Sinoć si mi prišao jer je Aca hteo da nominuje Anđelu za vođu ti si me nagovorio da odem do njega i kažem mu da tebe stavi. Ja sam to uradila a ti nisi ispoštovao šta si rekao pošto već pričaš o lobiranju - rekla je Kačavenda.
Nisam to rekao nego da smo mi razgovarali između sebe - branio se Munjez.
Aca je rekao da će jedna devojka da uživa sama sedam dana, to se odnosilo na mene -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam uvređena nego ti pričaš i određuješ ko će da puši, a ko neće. Ja ću sutra da kupim sva jaja i preprodam ih. Nemoj da si bezobrazan. Ja sam bila u radnji iza Bukilića i sve sam videla, sutra ću ja kao odabrana 25 minuta da kupujem kao oni i ništa neću ostaviti drugima. Palamudi za cigare, a sam ih kupuje da ih preproda - rekla je kuma.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B