AKTUELNO

Brojne fanove "Zadruge" rastužila je vest o prekidu veridbe Aleksandre Nikolić, pobednice šeste sezone rijalitija, i Filipa Cara.

Njih dvoje verili su se dve nedelje pred kraj "Zadruge" i vezu nastavili napolju. Vreme su uglavnom provodili u Crikvenici, Filipovom rodnom mestu i činilo im se da ljubav cveta, budući da su oboje u javnosti u više navrata govorili da kuju velike planove za budućnost. Ipak, po svemu sudeći, emotivna veza im nije bila idilična, kao što mnogi misle.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Kako za Pink.rs priča Filipov prijatelj iz Crikvenice, koji je insistirao da mu ne otkrivamo identitet (ime poznato redakciji), veza im je bila prilično turbulentna.

Gledam sada šta se piše po portalima i po mrežama, o tim njegovim preljubama, ja znam sve, upućen sam u to. Švrljao je on sa strane, nabijao joj rogove, pa ne može taj da se skrasi preko noći, a uvek je menjao žene, živeo takvim nekim životom... Jedno je pričao, drugo radio. Zahtevao od Aleksandre da bude sva na note, sve je menjala i korigovala što je zahtevao, a on izgleda nastavio po starom - priča za Pink.rs izvor iz Crikvenice i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Svađali su se non-stop, baš je s njima stalno neki haos, meni je preko glave bilo više da slušam to i prisustvujem nekim scenama. Kada bih krenuo da pričam... Bolje ipak da ne otkrivam sve. Mogu samo da vam kažem da je ta Aleksandra prošla pakao u Crikvenici, preselo joj sve ovde. Stalno nervoza, tenzija, haos, prebacivanje, svađe... Užas živi. Ako mene pitate i bolje što su se rastali - zaključuje izvor.

Autor: pink.rs