AKTUELNO

Devedesetih godina prošlog veka Jasna Milenković Jami žarila je i palila estradnom scenom, a zbog nje su mnogi muškarci gubili glavu.

Već godinama po regionalnoj javnosti kruže priče da su poznata pevačica Jasna Milenković Jami i bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović bili u nekakvoj vrsti emotivne veze, ali pevačica i jedan od najpoznatijih crnogorskih političara, to nikada nisu potvrdili. Međutim, brojni napisi o tome koji su nastajali u prošlosti ne mogu biti slučajni. Javnost je dodatno zaintrigirala nedavna Jamina izjava prilikom gostovanja kod Ognjena Amidžića gde je rekla da će se tek nakon njene smrti saznati kakav su odnos Milo i ona zapravo imali, a pričalo se i da mu je Jami posvetila pesmu "Šta radiš ti u srcu mom".

Foto: TV Pink Printscreen

Možda ću da napišem knjigu ili memoare, još nisam detaljno razradila taj deo. Ostaviću to ćerki da čita posle moje smrti, da ona sve ima crno na belo. Nešto kao 'Mostovi okruga Medison'. Kad umrem, saznaće se istina o svemu. Zasad neka priča ko šta hoće. Istina je samo moja - rekla je pevačica ozbiljno, pa Ognjen nije hteo da nastavlja s potpitanjima.

Ranije se pisalo da su odnos održavali duže vreme, te da je Milo čak slao privatni avion po pevačicu kako bi ga redovno posećivala. Iz perioda njihove veze navodno postoje i fotografije, ali o svemu tome Jami još uvek nije spremna da progovori. Navodno, postoje fotografije Jami i crnogorskog predsednika sa podgoričkog aerodroma, ali do sada nisu objavljene.

Foto: Tanjug/Risto Božović

- Ja sam bila jedna od najpopularnijih pevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava političko uzletanje koje nije moglo da se zaustavi. Ako je hladno vreme i sneg, ne mogu ja kolima za Podgoricu. On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Veoma lako sam i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo oni kažu: 'Evo ga, stigao je naš dragulj'. Jednostavno, ja sam bila njihova miljenica neko ko je apsolutno mogao da zadovolji njihov ukus, pogotovo pevački - rekla je pevačica svojevremeno o Đukanoviću u jednoj emisiji.

Jami je za druge domaće medije govorila da je Mila upoznala na jednoj privatnoj zabavi u hotelu "Crna Gora" u Podgorici. Tamo je pevala na zabavama u zelenom salonu. Te zabave su počele 1991. i pevala je tamo naredne četiri godine, te je tada, upoznala i druge "velike glave" crnogorske političke scene.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

U intervjuu za Kurir folk zvezda je otkrila još neke detalje: 

- Pazi ti koliko je godina prošlo. To je priča devedesetih, to se šuškalo, ali niko nema dokaze, fotografije, ali priča je negde ostala do dana današnjeg. Da li je moguće da za ceo vek sve neke umišljene ribe, ribetine, bla, bla, bla, šta sve mukice nisu radile, nisu mogle ni da priđu toj priči, a ne da je nadmaše. Sami ljudi su prepoznali ko je broj jedan u svemu i ove danas što misle da su broj jedan i da mogu na crtu s tom pričom su nebitne, nasilne na mišiće, a ja sam zauvek ćutala na tu temu, nikad nisam promovisala tu priču, a ni on. Svi su pričali sem nas dvoje. Oni koji su želeli da budu u trci i da se izbore za neko mesto na tu temu su smešni, a čim se ta priča provlači i dan-danas, to sve govori, a ja ćutim - rekla je ona.

Autor: pink.rs