AKTUELNO

OHaris Džinović godinama je u skladnom braku sa suprugom Melinom, ali ne govore često o svojoj privatnosti.

Sve je počelo 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija, a sudbonosni susret dogodio se u Sarajevu.

Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali – ispričao je jednom prilikom pevač.

Kako je istakao, odjednom su poželeli da krunišu svoj ljubav na neki način i počeli su da planiraju potomstvo.

Foto: Kobra

Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: "Hajde da napravimo dete"! Niko ne zna hoće Ii baš to biti priča za ceo život – istakao je Džinović.
Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se “zaleteli” tako kao mi i da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže - "blic brak, ekspres razvod". Mi smo se naprosto povezali – objasnila je kreatorka.

Prema njenim rečima, kod supruga je od samog početka fascinira način razmišljanja i odnos prema životu, što se nije promenilo ni u godinama koje su usledile. Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se Melina i on "jednostavno našli", ali nije na početku sve proticalo glatko. Zbog velike razlike u godinama, njeni roditelji nisu s odobravanjem gledali na ljubavnu priču svoje ćerke.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – ispričao je jednom prilikom pevač za Gloriju.

Nas dvoje smo 24 sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovek, valja me ispratiti, zahtevan sam, ali nisam znao da u meni postoji deo plastelina koji se može oblikovati – rekao je jednom prilikom Haris.

Autor: pink.rs