AKTUELNO

Ana Ćurčić, drugoplasirana superfinalistkinja šeste sezone "Zadruge", svojim postupcima posle završetka rijalitija razočarala je brojne gledaoce, ali i sopstvene fanove koji su joj okrenuli leđa, te počeli da je raskrinkavaju na mrežama, i to rade svakodnevno.

Javnost je i dalje u šoku zbog njenih tajnih glasovnih poruka, gde ismeva Anđelu, nevečanu suprugu Ace Bulića, i svima stavlja do znanja da je o njihovom odnosu lagala u "Narod pita". Takođe, svi na Instagramu imali su priliku da čuju i njene glasovne poruke, u kojima priznaje da se oko svega konsultuje s tarot tumačima, zbog kojih ne spava do ranih jutarnjih sati, dok su prepiske u kojima na negativan način komentariše najdublju intimu Ace Bulića zaprepastile sve.

Sada je upletena u novu aferu - Marko Đedović je u "Eliti" raskrinkao Nikolu Lakića, koji se letos hvalio da je bio intiman s Anom Ćurčić, što sada u rijalitiju poriče. Raskrinkao ga je i njegov prijatelj Ivan Marinković, koji je za Pink.rs priznao da mu je Lakić potvrdio da je spavao s Anom. Ćurčićeva sada, s druge strane, želi da prirodu svog odnosa s Lakićem predstavi znatno drugačijom, te svojim fan stranicama daje instrukcije i uputstva kako da određene skrinšotove i prepiske nje i Lakića puste u javnost, tako da idu njoj u prilog, a njemu na štetu.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Sad ti je jasno, objavi sve krupno, skloni moje što ne treba, a što treba ostavi i objasni njegov cilj - dirigovala je Ana, međutim bezuspešno, budući da je, po svemu sudeći, "još svirača napustilo njen orkestar".

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs