AKTUELNO

Stavio tačku i ne zanima ga više ništa!

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola nedavno je završio u bolnici zbog zdravstvenih problema, a kako su mediji pisali, zbog toga je odložio svoj ulazak u ''Elitu''!

O njemu se dosta govori u Beloj kući, a nedavno su ga pominjale i Miljana Kulić i Slađa Poršelina, njegove bivše devojke. Neki zadrugari su komentrisali kako bi se one, verovatno opet pomirile sa njim.

Foto: Pink.rs/M. Mihailović

Zola se sada oglasio za Pink.rs i prokometarisao to što o njemu raspravljaju njegove bivše!

Ne zanima me šta su pričale Miljana Kulić i Slađana užička fićolina, to su totalno dve nebitne osobe u mom životu. Apsolutno me ne zanima o čemu pričaju, da li me pominju... i da li bi neka od njih bila sa mnom. Moja priča s anjima je zavrena. Sa Slađom i nisma bio u vezi. Sa ovom drugom sam bio. Nažalost bilo je tako kako je bilo. Blam je tog odnosa, blam me svih tih devojaka, svih mojih veza u rijalitiju, blam me svog ponašanja, rekao je Zola i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ako budem ušao opet u rijaliti pokazaću se u totalno drugačijem svetlu. Biću mnogo kreativniji i neću ulaziti u nikakve veze. Svakog ću poslati na svoje mesto... Svima ću objasniti neke stvari kada i ako uđem, samo da se još malo oporavim, zaključio je on.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: Pink.rs