AKTUELNO

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj se pevačica našla u zagrljaju još jednog bivšeg farmera u jednom noćnom klubu.

Marija Ana Smiljanić prošla je nedavno kroz turbulentan period u privatnom životu, kada je prvo raskinula veridbu sa Filipom Đukićem, a zatim i izgubila njihovu bebu.

Par je vezu započeo u sedmoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u regionu "Farma", a njihov odnos bio je, u najmanju ruku, buran.

Foto: E-stock: Danijel Milutinović

Nakon osam meseci veze, koja se nastavila i po izlasku sa imanja u Lisoviću, uprkos trudnoći, Marija Ana je rešila da stavi tačku na njihovu ljubav.

Ipak, Filip je nastavio da je zove i moli da se pomire, a zbog stresa izazvanog celokupnom situacijom Smiljanićeva je izgubila dete.

Foto: Pink.rs

Međutim, čini se da se pevačica oporavila od stresnih situacija u kojima se našla u proteklom periodu, s obzirom na to da se vratila nastupima, ali i noćnim izlascima.

Tako je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj se Marija Ana našla u zagrljaju još jednog bivšeg farmera u jednom noćnom klubu.

U pitanju je Miloš Radičević, koji je pažnju privukao učešćem u šestoj sezoni ovog rijalitija.

Međutim, zgodni Miloš je na nekoliko dana ušao i u sedmu sezonu, a za to kratko vreme, uspeo je da osvoji srca ženskog pola na najpoznatijem seoskom imanju.

Marija Ana je tada već uveliko bila u vezi sa Filipom, te nije mnogo obraćala pažnju na Radičevića, ali sada kada je slobodna, nije isključeno da gaji simpatije prema manekenu.

Da li je na pomolu još jedna romansa između bivših farmera ili je u pitanju samo prijateljstvo, ostaje da vidimo.

I dalje pokušava da vrati bivšu!

Filip i dalje veruje da može da vrati Mariju Anu, te joj svakodnevno šalje poruke i zove je.- On je psihički maltretira i uznemirava, šalje joj čak i preteće poruke da o njihovom raskidu ne sme da govori javno. On joj svaki dan šalje fotografije i snimke na kojima se vidi kako plače, pa čak i na taj način pokušava da je vrati. Svašta se tu izdešavalo, a on joj je čak nekoliko puta dolazio i na nastupe, pravio scene i probleme - ispričao je nedavno izvor blizak paru za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Farma

#Farma 7

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Miloš Radičević

#par

#rijaliti

'