AKTUELNO

Bez zadrške!

Naredni sagvornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Teodora Balzak, koja se ostvrnula na učestale nesuglasice sa Nikolom Bukilićem, kao i njohovu odluku na nakon zbližavanja naprave distancu između sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, šta se dešava sa Nikolom? - upitao je Darko.
Nas dvoje nismo ozvaničili vezu, a ja nisam želela da se distanciram od njega na samom početku, jer sam smatrala da ukoliko se gotivimo, nema potrebe da ne pričamo. Kad sam rekla šta ima, on je oslučio da se skloni. Od sinoć ne pričamo. On nema životno iskustvo, a ja ga imam. Ja sam svesna da kad bih ja ispala, njegova ljubav bi trajala još tri dana. Smatram da nije sazreo, nema šlifa, jer nema ni neke godine - istakla je Teodora.
Priča se među učesnicima da je tvoj prioritetni cilj bio Menur - rekao je Darko.
Oni su sad uporni da dokažu da se meni dopada Mensur.On se distancirao, ne znam zbog čega, ima nekoliko verzija zbog čega ne priča sa mnom - kazala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je bilo čudno jer je Nikola tražio savet u vezi tebe od Mensura? - upitao je Darka.
Naravno da jeste.Kad sam ih videla zajedno, a potom i doživela da me Mensur ''miri'' sa Nikolom, tad sam ostala šokirana situacijom u kojoj sam se našla. Ja sam se dogovorila sa osobom koju imam napolju da ne ulazim ovde u neki odnos. Nas dvoje nismo u vezi, ali je to neka posebna ljubav. Rekla sam mu da ću se držati dalje od tih stvri, aki mi se malo omaklo. Ne želiš da jedeš slatko, pa ugaziš u krem - rekla je Teodora.
Je l' istina da su Sara i Bojana u vezi? - upitao je Darko.
Da, samo ne znam kako je to sad isplivalo. Sara mi nije najjasnija. Bojana ima još dve kandidatkinje pored nje, druge dve su Milica i Helena - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva ti je Milica? - upitao je Darko.
Ona je najbolja drugarica mog brata. Ona je baš prirodna, nije usiljena. Inače nije zlonamerna, ali me je u par situacija jako iznenadila. Pre nego što sam ovde ušla, rekla sam joj da ne pije, jer ja inače ne pijem. Kad sam je videla da me nije poslušala, nisam želela da idem dalje. Njena svađa sa Snežom je katastrofalne - kazala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.