AKTUELNO

Ovo je dan televizije Pink!

Najgledanija televizija na ovoim prostorima, televizija Pink danas proslavlja 29.rođendan, a tim povodom i Jovana Jeremić u svojoj jutarnjoj emisijiji osvrnula se na ovu godišnjicu.

Naime, ona je držeći balone u znaku broja 29, otpevala jednu od najpoznatijih špica televizije Pink (koju inače izvodi Leontina), a zatim i čestitala svim zaposlenim ovaj važan dan.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Kako je rekla, narednog vikenda biće organizovana i prigodna proslava rođendana, a njen gost tada biće i Željko Mitrović, vlasnik Pink media grupe.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre tačno 29 godina, 16. septembra 1994. godine u etar je pušten signal TV Pink – danas najuspešnije komercijalne televizije u regionu. Skromni počeci munjevitom brzinom rezultirali su neverovatnim uspehom i od tada pa sve do danas prefiks Pink važi za najgledaniji TV program na teritoriji bivše Jugoslavije. Televizija Pink u ovom trenutku ima 60 TV kanala koji su u svim kablovskim sistemima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a putem IPTV-ija i širom Evrope. Takođe, Pink M je najgledanija televizija na teritoriji Crne Gore, dok je Pink BH jedna od najgledanijih televizija u Bosni i Hercegovini.

Osnivač, vlasnik i CEO kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović viziju o budućnosti medija upotpunio je izgradnjom najvećih filmskih studija u ovom delu Evrope, PFI Studios, u kojima nastaje veći deo televizijske magije koju svakodnevno prate milioni gledalaca.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Autor: Pink.rs