AKTUELNO

Emisija “2 MOŽDA 3” bavi se najintrigantnijim pitanjima koja tresu današnjicu.

Kroz dva, možda, tri sata programa - uz dva možda tri voditelja, sa dva, možda, tri gosta kako u studiju tako i telefonski – zajedno komentarišu i razgovaraju o najaktuelnijim temama o kojima bruji svet, region i Srbija. Šarmantne voditeljke emisije “2 MOŽDA 3” na RED TVu Lana Antić i Anđela Ašanin ugostile ovog puta Anu Stanojević – novinarku Informera i sa njom pretresle aktuelne teme koje tresu region.

Produkciono najzahtevniji i najmoćniji projekat na Balkanu ELITA iznenadio je i zaintrigirao publiku izborom takmičara. Među njima našla se, ali i istakla Milena Kačavenda – Kuma nacionale, nekadašnja prijateljica drugoplasirane Ane Ćurčić. Gošća Ana Stanojević, zajedno je sa Lanom i Anđelom dotakla se njenog učešća u ELITI koji je napravio opšti bum.

Ana je podelila sa gledaocima emisije “2 MOŽDA 3” na RED TVu da apsolutno očekuje ulazak Ane Ćurčić u ELITU, kao da se ni malo ne bi iznenadila kada bi Aca Bulić ili Zvezdan Slavnić nakon Aninog ulaska takođe postali učesnici ovog spektakularnog projekta. Gošća je takođe rekla da je probala da kontaktira Anu Ćurčić nepsredno pred raskid sa Acom Bulićem, ali Ana nije želela da joj da komentar. 

Sve tri dame u studiu složile su se da je jako interesantna promena u odnosu Ane i Kačavende pred Elitu, i kada je Kuma Nacionale ušle, kao da isplivavaju informacije koje se do sada nisu čule.

Za slučaj da ste propustili šta su još o najaktivnijoj učesnici ELITE komentarisale Lana, Anđela i Ana Stanojević, ali i o drugim gorućim temama – tu je RED TV Youtube. Svakog radnog dana od 14h samo na RED TVu ne propustite emisiju ”2 MOŽDA 3” koja sa svojim gostima prečešljava baš sve aktuelnosti kod nas i u svetu.

Foto: RED TV/JELENA SIMONOVIĆ

Autor: S.P.

#2 MOŽDA 3

#Anđela Ašanin

#Biće sve u REDu

#Lana Antić

#Red Tv