AKTUELNO

Sa novom pesmom došlo je i dugo očekivano samopouzdanje.

Kamere emisije „Whatzuuuuup“ nikada se ne gase, i u to ime Lana Antić, voditeljka ove kratke popularne emisije o poznatima na RED TVu, publici je predstavila novosti iz života popularnih regionalnih zvezda. Ekipa „Whatzuuuuup“-a posetila je dećije rođendansko slavlje estradnog para Ivane Pavković i Petra Mitića koji su svoju ljubavnu priču započeli u “Zvezdama Granda”. Tamo su razgovarali sa gošćama Aleksandrom Mladenović i Milicom Pavlović, a čak su otišli i do Šimanovaca ne bi li razgovarali sa Radom Manojlović koja se vratila na scenu na velika vrata.

Aleksandra Mladenović pred kamerama „Whatzuuuuup“-a između ostalog govorila je o majčinstvu, receptu za idealnu liniju, ali i o emotivnom životu.

Milica Pavlović otkrila je svoj emotivni status, kao i da li je trenutno u fazi života gde se može pokazati kao idealan partner. Naravno tu je bila i neizostavna priča o njenom velikom koncertu u Beogradskoj Areni.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Rada Manojlović, vratila je folk na velika vrata svojom novom pesmom “Maloletna” koja je osvojila trending i ima milion pregleda. Posle duže medijske ilegale progovorila je o novom albumu, o tome kako je vratila samopouzdanje koje joj je poslednjih godina manjkalo, saradnicima koji su joj sekli krila, ali i o udvaračima. Ekipi „Whatzuuuuup“-a čak je i otkrila šta bi trenutno volela momci koji su za nju zainteresovani da urade.

Za interesantna gradska dešavanja, koncerte, premijere, promocije novih pesama i albuma i razgovore sa regionalnim zvezdama – možete saznati u emisiji „Whatzuuuuup“ koju svakog radnog dana u 16 časova i 14:30 časova, kao i vikendom vodi Lana Antić na RED TVu. Za slučaj da ste propustili ovu „Whatzuuuuup“ emisiju pogledajte na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.

#Aleksandra Mladenović

#Ivana Pavković

#Lana Antić

#Milica Pavlović

#Petar Mitić

#Rada Manojlović

#Red Tv

#Whatzuuuuup emisija