AKTUELNO

Zadobio je ozbiljne povrede.

Folk pevač Dado Polumenta pretrpeo je ozbiljne povrede danas kada mu je tokom bacanja petardi povređena ruka.

PROČITAJTE JOŠ: PRAVI DOMAĆIN: Evo kako je Đani dočekao NAJRADOSNIJI HRIŠĆANSKI praznik, a ovako je izgledala BOGATA TRPEZA!

Foto: YouTube screenshot

Polumenta se obratio preko društvenim mreža, apelujući na ljude da ne bacaju petarde. Folker je objavio svoju fotografiju nakon povrede, a na njoj se jasno vidi da su prsti povređeni.

- Ovom fotografijom sam želeo da napravim apel na sve ljude koji vole da bacaju petarde a pogotovo na decu, nisu to više petarde kao sto su bile kada sam ja klinac bio, ovo su kineski proizvodi većinom i totalno su loši i opasni po život... Ja sam dobro prošao sa ova dva prsta sa 30 konaca, ne daj Bože da je to bio moj Dorijan ili i neko mlađe dete, ruku bi mu raznelo, jer se eksplozija desava pre vremena... Bukvalno da ne stigne čovek iz ruke da je izbaci. A imaju takvu moć razaranja kao dinamit... U Novom Sadu je bilo na hitnoj dosta ljudi i mladjih i starijih i u boljem i u gorem stanju od istog. Čisto da podelim ovo iskustvo, možda će nekog spasiti ili bar podučiti da obrati pažnju... Hvala od srca ekipi sa hitne, posebno Duletu (kolegi) koji me ušivao i hvala dragom Bogu spasao oba prsta. Voli vas vaš Dado i ne igrajte se sa ovim stvarima, zaista su opasne po život - napisao je Dado uz fotografiju na kojoj se vidi njegov povređeni prst.

Autor: Pink.rs

#Božić

#Dado Polumenta

#povreda

'