AKTUELNO

Ponovo zajedno!

Svi vernici pravoslavne veroispovesti danas su proslavljali najradosniji hrišćanski praznik, Božić. Iako je u Švajcarskoj, pevačica Goga Sekulić ne odustaje od tradicije, te je tako ovaj važan praznik provela u društvu svoje sestre i dečka Uroša Domanovića, sa kojim je pred kraj prošle godine raskinula vezu, ali su oboje shvatili da je njihova ljubav velika, te da ne mogu jedno bez drugo.

Foto: Instagram

Kao i svakom verniku, i za Gogu je Božić veoma važan praznik, ali da ponekad ljudi oko nje nisu razumeli zašto je on za nju toliko bitan:

Božić je za mene poseban i mnogo bitan dan koji sa radošću iščekujem! S obzirom na to da sam veliki vernik i verujem u ponovni dolazak Isusa Hrista, imala sam rasprave sa pojedincima, koji su se čak i šalili na moj račun. Svako ima pravo da veruje ili ne veruje - kaže Goga za portal Pink.rs.

Foto: Printscreen

Iako je odlazak po badnjak običaj za koji se praktikuje da ga rade muškarci, Goga nije pristalica toga:

Naravno da sam išla više puta po badnjak! Zavisi gde se tada nalazim, ali idem. Nekad se dešavalo da budem u Americi za Badnje veče i Božić, daleko od svoje porodice ali uvek pitam za crkvu i skup pravoslavaca kako bih mogla da odem - ističe pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju, ona nam je otkrila da je ovaj hrišćanski praznik provela sa bitnim ljudima:

Celog januara imam zakazane nastupe, a za Badnje veče sam nastupala u Cirihu. Tako da ću Božić provesti sa Urošem i sestrom, a mama mi je dala instrukcije za spremanje česnice, tako da je sve ispalo kako treba - kroz osmeh završava Goga razgovor za naš portal.

PROČITAJTE JOŠ: DAJANA PAUNOVIĆ DOBILA NAJLEPŠI POKLON ZA BOŽIĆ: Postala sam tetka! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Božić

#Goga Sekulić

'