AKTUELNO

Sanja, Bora i Anđela doneli su dobro raspoloženje i ovog jutra.

Sanja, Bora i Anđela doneli su dobro raspoloženje i ovog jutra.

Vaša omiljena jutarnja emisija NE GLEDAM TI JA TO na RED TVu u novoj TV sezoni donosi na velike ekrane najbolju jutarnju zabavu. Svakog radnog dana od osam časova ekipa RED TV voditelja emisije NE GLEDAM TI JA TO garantuje dobar početak radnog dana i tako je bilo i danas.

Voditeljski trio – Bora Santana, Sanja Stanković i Anđela Ašanin ovog jutra ugostili su Stefana Dragojloviča, numerologa koji je osim što je sa vašim omiljenim voditeljima pretresao numerološke aspekte, poželeo da sa gledaocima emisije RED TVa podeli i svoj prvi milion.

Stefan je svoj aspekt za muziku prepoznao, ali se na tome nije zadržao - već je objavio svoju prvu pemu „After“ koja je za dve nedelje dosegla do fantastičnih milion pregleda i tu ekskluzivu podelio je sa Borom, Sanjom i Anđelom, ali i gledaocima emisije NE GLEDAM TI JA TO koji su imali prilike da pogledaju i njegov spot prvenac.

Foto: Pink.rs

Pored toga, Stefan Numerolog pričao je o famoznom periodu retrogrogradnog Merkura koji je počeo 23. avgusta i završava se 15. septembra – čijem uticaju niko nije bio pošteđen. Stefan je pomenuo kako tek sada kada retrogradni Merkur popušta, stvari koje su već dugo unazad planirane imaju mogućnost da se dese. Ove godine Merkur će biti čak četiri puta retrogradan, a poslednja tura izazovnog perioda očekuje nas od 13. decembra do 2.januara.

Kada ne bi imali periode retro Merkura, pravili bismo stalno iste izbore i vrteli u krug. Ne bi bilo pomaka ni evolucije.

Svakako radujemo se 15.septembru kada ćemo moći malo da odahnemo, a do tada naša jutra nastavljamo sa RED TVom i emisijom NE GLEDAM TI JA TO – emisijom koja u naše domove unosi dobre vibracije u kom god (planetarnom) priodu da smo. 

Autor: S.P.

#Anđela Ašanin

#Bora Santana

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Sanja Stanković

#Stefan numerolog