AKTUELNO

Tradicija joj je na prvom mestu!

Popularna pevačica Aleksandra Prijović proteklih dana morala je da odloži svoje praznično putovanje na Tajland, kada su se pojavili problemi na aerodromu. Na svu sreću, brzo je uspela da reši situaciju koja je nastala. Pre nego što je otputovala, Aleksandra je ispričala kako ona gleda na praznike.

Foto: Pink.rs

Ranije sam bila tužna kada su praznici u pitanju, to je verovatno bilo zato što sam radila. Nisam mogla da budem sa porodicom, dok sam radila - rekla je Aleksandra za Pink.rs.

Pevačica se prisetila i kako izgledaju zajednička okupljanja u njenom toplom porodičnom domu za vreme najradnosnijeg hrišćanskog praznika - Božića.

Foto: Pink.rs

Zavisi, da li oni dođu kod mene u Beograd ili ja dođem kod njih. Da li odem u Beli Manastir ili kod bake i deke u Bačku Topolu. Ako dođu u Beograd, odemo na ručak pa u šoping, a ako ja odem kod njih, baka sprema ručak, ja šetam po selu, odem u naš voćnjak - prisetila se pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra nam je otkrila i da je kao mala volela da pijuče za vreme Božićnih praznika, koje godinama uglavnom provodi radno, pevajući po klubovima. Što se tiče želja za ovaj Božić, Prijovićka ima samo jednu, a to je da na ljubavnom planu ostane sve kao što je bilo i do sada. Takođe, Aleksandra je svojim pratiocima na društvenim mrežama danas poželela srećan praznik.

PROČITAJTE: BOŽIĆ U RODNOM KRAGUJEVCU! Jelena Tomašević priznala: Danas je mama glavna domaćica! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksandra Prijović

#Božić

'