AKTUELNO

Naša sreća za božićne praznike ove godine je još veća nego inače - kaže lepo TV lice.

Lepa voditeljka emisije ''Svitanje'' koja se emituje na TV Pink, Dajana Paunović Božić provodi sa svojim najmiljima, a kako kaže praznici za nju u njenu porodicu ove godine imaju posebnu draž. Ona je pre nekoliko dana postala tetka dečaka Luke.

- Božić provodim u krugu porodice. Okupljamo se kod moje bake, a Dušanove prabake. Pre nekoliko dana postala sam i tetka momčine Luke, pa je naša sreća ove godine još veća nego inače - rekla je Dajana za Pink.rs i otkirla ko je zadužen za prazničnu trpezu.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Moja baka bude najsrećnija na svetu kada vidi kuću punu dece. Ona je zadužena za trpezu - sarmu, dve pogače, pečenje. Ničega ne manjka tog dana... I ove godine smo lomili česnicu, a novčić je izvukao Dušan. Ovaj dan se posebno trudimo da ispoštujemo sve običaje i svu simboliku ovog praznika od Badnje večeri, unošenja badnjaka, pijukanja, pa do božićnog ručka i lomljenja česnice. U današnje vreme čini se da se sve nekako ustremilo na rušenje i rasturanje svih svetih vrednosti, a to je porodica najpre - kaže lepa voditeljka TV Pink i ističe značaj porodice.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

PROČITAJTE JOŠ: DOMAĆICA ZA PRIMER! Dea Đurđević umesila česnicu, pa priznala: Parica mi uvek umakne

- Trebalo bi da se okrenemo svojima, svojoj porodici i da uložimo mnogo truda da naš dom zaštitimo i učvrstimo. Porodica je osnov svega i svetinja koju nam je Gospod podario. Ovo je jedan od naših omiljenih praznika koji proslavljamo u krugu porodice sa nadom i verom u dane koji su pred nama - rekla je Dajana za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Božić

#Dajana Paunović

'