AKTUELNO

O ovome je dugo ćutala!

Popularna pevačica Snežana Đurišić progovorila je o savom životu, karijeri, problemima, pa podelila neke detalje za koje zna mali broj ljudi. Ona je rekla da su usponi i padovi normalna stvar u poslu kojim s ebavi.

Nisam nikada razmišljala da odustanem, ali je za napredak uglavnom porodica zaslužna. To su na početku bili roditelji, a kasnije moja porodica i oni su stub i podrška za svaku profesiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena ćerka je muzikalna, što su mnogi na društvenim mrežama mogli da čuju ali i unuci koji su povukli na baku.

Muzikalni su svi, pevaju i igraju, vole pevače sa kojima pevam i idu sa mnom na nastupe. Ne znam da li ću imati naslednika, to je mogla biti moja ćerka, ali ona nije želela da se bavi ovim poslom, videćemo, volela bih to naravno. Najmlađa unuka Lana govori: ”Volela bih da budem pevačica kao ti”, rekla sam joj da može dotle da dođe ako se potrudi. Igra u folkloru, vežba, ima potencijala, ponosno ističe Đurišićeva.

Česti nastupi van granica, sati provedeni po aerodromima i pevanje po čitavu noć teško podnose i mnogo mlađe pevačice. Snežana kaže da svaka profesija ima dve strane medalje, pa i njena.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je naporno jeste, ali volim svoj posao. Kada bih se ponovo rodila, opet bih ovo radila. Možda je teško dok ne stanem na binu, a onda je ceo svet moj.

Snežana već duže vreme uživa u ljubavi sa ginekologom Vanjom.

Vanja je uvek tu, čak i kada nije tu, kaže pevačica.

Snežana ne krije da je imala idole kada je počinjala da peva i koleginice čiji rad ceni i dan danas.

Uzor mi je bila Lepa Lukić, ona je uvek bila podrška, bila sam devojčica i svi su bili uz mene jer sam dete. Nemam iskustva kao drugi koji su kasnije počeli. I dalje smo u kontaktu nas dve, čujemo se redovno, ali se ne družimo, zovem je da je pitam da li joj nešto treba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs