AKTUELNO

Sandra Afrika je među prvima čestitala Nikoli Milutinovu osvojeno drugo mesto na Svetskom prvenstvu u košarci. Kako Kurir saznaje, pevačica je košarkašu bila podrška i vetar u leđa, iako je na sve načine pokušavala da demantuje da su u šemi od letos.

Prema rečima izvora Kurira, ona je pomno pratila finale i oduševila se kako Nikola daje koševe. Sportista joj je, kako dolikuje, zahvalio na podršci, iako mu nije bilo pravo što je naša redakcija u nezgodnom trenutku saznala za njihovu tajnu vezu.

Inače, Kurir je imao uvid u njihovu prepisku na društvenoj mreži Vocap. Iz nje se jasno videlo da su u tajnoj šemi i da je košarkaš slobodno muva. Konkretno, u jednoj poruci joj zamera što se za njega nije snimila posle nastupa, a u drugoj mu Sandra govori kako se on iscimao da dođe do nje i kako je sad red na nju da uzvrati, na šta je on odmah predlažio da se ona iscima do Atine. Na to je ona odgovorila, citiramo: "Doći ću gde god budeš bio."

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Tv Pink Printscreen

Međutim, Kurir sada piše da je problem nastao nakon što su novinari raskrinkali i poremetili njihove planove, pa je pevačica brže-bolje morala da se oglasi na mrežama i reaguje u svom stilu. Košarkašu više od toga smeta to što je pevačica imala aferu sa Miletom Kitićem.

Autor: pink.rs