AKTUELNO

Danima traje rat Asmina Durdžića, doskorašnjeg već oženjenog verenika Stanije Dobrojević, i njenog bivšeg dečka Marka Markovića, ali i pobednika pete "Zadruge" Dejana Dragojevića, koji ga ne štede dok javno komentarišu situaciju u koju je doveo kako starletu, tako i svoju suprugu Aneli Ahmić, učesnicu "Elite".

Jedni drugima su izgovorili najstrašnije uvrede i izneli razne optužbe, a Asmin je u nekoliko navrata zapretio Marku i Dejanu i poručio da će se "kad-tad sresti". Sada ih je ponovo prokomentarisao, s osvrtom na Dragojevićevo noćašnje gostovanje u emisiji "Elita - Izbacivanje", gde ga je komentarisao.

Dejane, da li si se osećao glupo nakon svog izlaganja na moj račun, posle klipa, da si ti jedini koji se smeje? Šepava kuja u ribarskom odelu, ti ćeš da budeš moja starleta, Zijade, vidiš li komentara, da te svi mrze? Samo te vole ljudi glupi i od života ubijeni, kao što si ti? Polako mi te je žao što sam te dirao, možda ti organizujem humanitarni koncert da sebi platiš letovanje i dođeš sebi od silnih prevara koje su ti devojke priredile - poručuo je Asmin, pa nastavio:

Foto: pink.rs, e-stock/časlav vukojičić

Gaćice vredne, shvati da sada imaš posla sa čovekom koji ima svuda poznanstvo na celom svetu, u sve i jednom gradu! A ne sa animir damom poput tebe koja želi da uđe u "Elitu" jer ti je to jedini izvor malo novca. Shvatite da ja ne opraštam nikom ništa, a Dejanu psovke majke pogotovo ne! Ne pretim nikome, nikog od vas neću pipnuti, ali ćete vi sami ispred mene da sednete i da piškite kao male curice, sedeći! Prvi ste dirali Staniju i mene! Dejan da nije komentarisao svinger par ne bih ga nikada spomenuo, a tebi, šepava kujo, neću oprostiti, pogotovo tvoje odvratno ponašanje - poručio je Durdžić.

Foto: privatna arhiva

Autor: D.T.