AKTUELNO

Marko Bulat je mnogima obeležio detinjstva, ali i život, a pevač nikada nije krio da mu karijera nije bila na prvom mestu.

Marko je u jednom intervjuu otkrio da za njega pojam karijera ne predstavlja ništa, pa je tako i objasnio šta je mislio pod time:

- Ne pridajem mnogo značaja pojmu karijera, jer ja nikada nisam bio karijerista, da sam bio verujem da bih bio na nekoj drugoj poziciji. Jednostavno, radim posao koji volim i snimam pesme koje volim, to se kod mene sve dešava spontano. Neko ko je karijerista mnogo više napada i grize, povlači neke poteze, jer mu je jako bitno da bude veoma popularan, a to kod mene nije slučaj - rekao je pevač i dodao da je pre svega bitnije poštovanje od karijere:

Foto: Pink.rs

- Džabe dobra karijera nekome ako nisi cenjen kao čovek, ako te niko ne poštuje, onda ti je džabe sve! Ako niko neće s tobom da popije kafu, ako pričaju za tebe da si ovakav ili onakav, a imaš super pesme, onda ti je uzaludna karijera. Šta je onda tu bitnije karijera ili poštovanje? - ispričao je Marko svojevremeno.

Autor: Pink.rs