AKTUELNO

Stiže i ona u bioskopima!

Pored filma o Džeju Ramadanovskom, snima se i film o popularnoj pevačici , Zorici Marković, koja nam je otkrila i šta ćemo sve videti u ovom ostvarenju.

Zorica Marković popularnost je stekla 80-tih i 90-tih godina kada je harala bivšom Jugoslavijom i prodala preko 12 miliona ploča. Poznato je da je životna priča pevačice i te kako teška i da iza sebe ima veoma turbulentu prošlost.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nam je otkrila da se o njoj snima film, a kako kaže, glavnu ulogu će ona igrati u filmu.

Naime, Markovićeva je u izjavi za Kurir otkrila da se uveliko radi na filmu koji će govoriti o njenom životu, kao i da će filmski projekat prikaziti sve, pa i najsitnije detalje o njoj.

Radimo na filmu o mom životu. Neće baš biti klasika o mom životu i mene kao ličnosti, već će biti nešto zaista drugačije. Ceo moj život i ono što sam ja uradila u životu i celo moje postojanje biće prikazanao na drugačiji način. U filmu će biti svega i svačega, kao i se*sa , rekla je Zorica, a potom otkrila da'će glavna uloga pripasti njoj:
Ja glumim sebe u filmu, a oko mene će biti i vrhunski glumci. Baš zbog toga sam i pristala jer ja volim da budem ono što jesam, rekla je ona.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, legendarna pevačicu je otac hteo da je ubije lovačkom puškom kad se zbog preljube prvi put razvela i vratila u porodičnu kuću, osim toga, nije imala ni sreće na ljubavnom planu.

Inače, ono što je sve iznenadilo jeste to da je Zorica obrijala glavu sa strane, a kako je izjavila

Autor: Pink.rs