AKTUELNO

Stanija Dobrojević raskinula je sa verenikom Asminom Duržićem nakon što se otkrilo da je oženjen Aneli Ahmić, učesnicom "Elite". Starleta je, kad je izbila afera, bila na odmoru s verenikom u Crnoj Gori. Njih dvoje su se posle nekoliko dana spakovali, Stanija se samo dan zadržala u Beogradu, a već danas napustlila Srbiju.

Oglasila se sad i frizerka iz Budve koja nije toliko upućena u dramu koja trese Srbiju od kako je počela "Elita"

- Ne gledam rijaliti, nisam ni znala da ne počela nova sezona. Zvala me žena i rekla da će platiti koliko god treba samo da uleti u neki termin da joj se sredi frizura. Šokirala sam se kad se pojavila Stanija, sa njom je bio neki malo krupniji, da ne kažem puniji čovek. Mislila sam da joj je obezbeđenje iskreno jer je sedeo i ćutao i cupkao nogom sve vreme od nervoze. Stanija je bila baš nervozna, čak me pitala da li može da pogleda neke emisije na telefonu dok je feniram. Pustila je rijaliti, pamtim onaj sto.. - otkrila je žena iz Budve.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Stanija je uzdisala, kao da je nešto muči. U jednom trenutku joj je taj čovek rekao da će neku ženu da odvede na poligraf da se ona (Stanija) uveri da je sve laž što priča. Na kraju je platio frizuru taj čovek, a ona je izašla i otišla bez njega. Tek sam kasnije ukucala Stanija na vestima i šokirala sam se da je zapravo sa tim čovekom u vezi - završila je gospođa iz Budve, gde su Stanija i Asmin boravili u trenutku kad je Aneli iznela optužbe na račun poznate starlete.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs