AKTUELNO

Samo nekoliko minuta pre nego što joj je avion Qatar Airways-a iz Beograda poleteo za Dohu, odakle će nastaviti put do Kine, uspeli smo da stupimo u kontakt sa Stanijom Dobrojević, koja je ovih dana u žiži skandala.

Budući da imamo dokaze da je na istom letu sa biznismenom Predragom Raspopovićem, poznatijim kao Peca Vijagra, inače nevenčanim suprugom bivše učesnice rijalitija Aleksandre Subotić, pitali smo Staniju da li su se zajedno uputili u Kinu i kojim povodom.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Ja sam sama trenutno na mom letu, pored mene sede ljudi koje ne poznajem, stranci su. Apsolutno nisam nikog videla na ovom letu poznatog, kažem vam, do mene stranci sede, mogu i da vam slikam - uveravala nas je Stanija, koja nam je potom objasnila zbog čega se uputila u Kinu, samo dan nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Idem u Kinu poslovno, tamo su fabrike gde se radi moja kolekcija. Sve sam stopirala, bila sam dve nedelje u Majamiju, pa Crna Gora i ovde, dve nedelje potpunog haosa.

Stanija je noćas obelodanila da je raskinula veridbu s oženjenim Asmirom Durdžićem, inače suprugom učesnice "Elite" Aneli Ahmić, nakon što je u medijima obelodanjena njihova prepiska u kojoj on "ispituje teren" kod Aneli, ne bi li joj se vratio. Stanija je, podsetimo, nosila Asmirovo dete, međutim veliku radost prekinuo im je spontani pobačaj, posle kojeg je usledila nova medijska drama - Aneline javne optužbe da joj je Stanije ukrala muža i uništila joj porodicu, iako je znala da je oženjen.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Pitali smo Staniju da li je u međuvremenu došlo do pomirenja između nje i Asmira.

Ne, nismo se pomirili. Pisao mi je noćas, ali stvarno nije došlo do pomirenja, treba mi sada da budem sama, da saberem misli da očistim od svega - rekla je Stanija za Pink.rs, a mi smo joj poželeli srećan put.

Autor: D.T.