AKTUELNO

Stanija Dobrojević ovih dana u žiži je skandala nakon što ju je Aneli Ahmić, učesnica "Elite", optužila da joj je preotela muža Asmira Durdžića, sa kojim se u međuvremenu verila. Noćas je gostovala u emisiji "Amidži šou" na Pinku, gde je pokušala da skine ljagu sa svog imena, te je priznala da je raskinula veridbu s oženjenim Durdžićem, a sada je, kako Pink.rs saznaje, u strogoj tajnosti napustila Srbiju!

Dobrojevićeva se kasno noćas, posle gostovanja kod Ognjena Amidžića, pravo iz Šimanovaca uputila u rodnu Rumu, a naš paparaco ju je pratio ne bi li zabeležio njen susret s Asmirom. Međutim, Stanija se, po svemu sudeći, nije šalila kada je rekla da je prekinula vezu s njim, te da joj je potrebno određeno vreme da bude sama i slegne sve utiske nakon skandala u kojem se, kako kaže, našla "ni kriva ni dužna".

Dan kasnije, Stanija je brže-bolje rešila da zbriše iz Srbije, a kako smo saznali, uputila se u Kinu! Stanija je, najpre, krenula u Dohu, pa će odande poleteti za Kinu, a ono što je posebno zanimljivo u čitavoj priči je to da je na letu viđena s biznismenom Predragom Raspopovićem, koji je u javnosti poznat po nadimku Peca Vijagra! Podsećanja radi, Raspopović je u vanbračnoj zajednici s bivšom rijaliti učesnicom Aleksandrom Subotić, a zvezda tabloida postao je kada je majku svog deteta prevario s rijaliti zvezdom Majom Marinković, inače tadašnjom Aleksandrinom drugaricom.

Foto: Pink.rs, Instagram Pritnscreen

Došli smo i do dokaza da je Stanija zaista na istom letu sa Raspopovićem, ali i njegovim rođenim bratom, koji su se, svi zajedno, uputili na istu lokaciju, a kojim povodom i šta je, zapravo, pozadina čitave priče, ostaje da saznamo.

Avion za Dohu prevoznika Qatar Airways, u kom su i Stanija i Peca Vijagra, iz Beograda je poleteo danas u 13:32h, a svi se pitaju šta se krije iza ovog zagonetnog puta.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Autor: D.T.