AKTUELNO

Sabina Sakić, udovica legendarnog pevača narodne muzike Sinana Sakića, posle dužeg vremena obratila se javnosti i priznala kroz šta je sve prolazila u proteklom periodu.

Nije imala mira otkako joj je muž preminuo 2018. godine - godinama je ratovala sa muževljevim naslednikom Rašidom, koji je preminuo ovog proleća. On ju je krivio sa Sinanovu smrt, sporili su se oko nasledstva, a prijavljivala ga je policiji zbog pretnji. Sada je, međutim, Sabina rešila da smogne snage i uzdignute glave nastavi dalje.

Foto: E-Stock/Konstantin Bačetić, Pink.rs, Instagram Printscreen

- Želim da vam se obratim i da vas pozovem sve na otvaranje mog ateljea u kom se nalazi i Sinanov muzej. To će se desiti 13. oktobra na Sinanov rođendan, tako sam odlučila - počinje priču Sabina u video-snimku koji je objavila na svom TikTok nalogu.

Foto: Instagram.com

Znam da ste se mnogi pitali zašto se ne pojavljujem u javnosti. Naravno da nisam mogla, i sad mi je ovo teško palo, iskreno, jer ja sam rođena da širim ljubav, emociju, a nekako bih sad plakala, potrudiću se da to ne uradim. Svih ovih godina sam bila zatvorenik koji je živeo u samoći i razmišljanjima, u svom svetu... Od 13. jula desilo mi se tako nešto u životu gde sam mogla da biram da li ću dalje da idem da živim, da ispunim moje i Sinanove želje ili da legnem nekako i da umrem. Zamoliću vas za razumevanje za nepovezane reči koje izgovaram, to je sve zbog treme i nejavljanja... - rekla je Sabina i dodala:
Mnogi ljudi su bili zabrinuti za moje zdravlje, očekivali su možda da neću preživeti, ali eto, preživela sam. Dakle, sada ćete imati priliku da me gledate u drugačijem svetlu. Zamoliću vas sve da se molite za mene, da mi šaljete ljubav, da me prihvatite ovakvu kakva jesam. Stvarno vam se izvinjavam što vam se nekako nespremno obraćam. Očekujem vas 13. oktobra, ako ste u mogućnosti da dođete na otvaranje.

Video: Instagram.com

Autor: pink.rs