AKTUELNO

Marina i Futa nisu hteli da joj je daju.

Jedna od najlepših pesama najveće balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, "Kukavica", krije tajnu koju je ona tek sad otkrila.

Naime, malo je falilo da ona ne uzme pesmu koju su pisali Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Futa Radulović, jer su je mnoge pevačice pre nje odbile.

Foto: TvPink Printscreen

- Radila sam jedna turneju, učestovalo je dosta mojih kolega, bilo je humanitarnog kartera, ali i takmičarskog. Karavan je putovao svuda po našim zemljama, meni je trebala nova pesma iako mi je album već izašao, sa kojom ću se predstaviti na "Ktitor folk liga" i šta sada snimiti. Da li baladu ili nešto brže. Futa kaže imamo mi jednu pesmu, ali mnogo pevačica ju je odbilo i niko ne želi da je snimi. I naravno, Marina je tada bila u kuhinji, a to se sve dešava kod njih u stanu. Kaže mu: "Futo, nemoj to da joj sviraš, to je bezbeze". I ja kažem: "Molim te da čujem šta ste vi to napravili, a da je tako bezbezde, to ne mogu da verujem". I on meni zapeva: "Zagrli me i pođi putem kuda idu kukavice" - priča Ceca i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE SMETA JOJ NIMALO: Evo kako je Milica Pavlović reagovala kad je čula DA SE SVIĐA KIJI!

- Rekla sam mu odmah da je to ludilo kako je pesma napisana i to je za mene ono što mi treba. Marina čuje iz kuhinje i dobacuje: "Neoguće da ti se ovo sviđa". Futa sutradan uradi aranžman, sledećeg dana otpevam pesmu, što bi se narodski reklo, "iz cuga" i postane potpuno remek-delo - rekla je Ceca u intervjuu za jednu televiziju.

Autor: V. T.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'