AKTUELNO

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić privukla je pažnju javnosti kada je priznala da ju je muž Asmin Durdžić ostavio zbog Stanije Dobrojević, o čemu bruji čitav Balkan, a sada su se otkrile još neke stvari iz njene prošlosti.

Kako kaže izvor za medije, i ranije je imala turbulentne veze.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aneli je bila ludo zaljubljena u njega. Nažalost, ne smem javno da mu izgovorim ime. Sa njim se zabavljala pre Asmina. Tokom veze sa njim, iako nikad nije bio poznat razlog, momak joj je zapalio sve stvari - priča dobro obavešten izvor i dodaje:
Častio ju je skupocenim stvarima. Na sebi je imala "Gucci", "Louis Vuitton", "Dior"... A u trenutku kada se razbesneo, izneo je sve iz doma što joj je kupio, odneo na parking i zapalio. Čak je snimao i uživo uključenje na društvenim mrežama kako joj pali stvari - poručuje izvor, koji otkriva još novih detalja:
Anelina najveća ljubav bio je Marinko Zovko. Takoreći, on ju je napravio. Sve je uložio u nju. Kupovao joj je skupu garderobu, vodio je na putovanja, videla je sveta. Pored njega joj ništa nije falilo. Živela je kao kraljica. I sama je priznala u "Zadruzi" da ju je vodio po najskupljim prodavnicama i da je imala stvari u vrednosti od preko 35.000 evra - poručuje izvor za medije.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs