AKTUELNO

Ćerka pevačice Mire Škorić Milica Jeremić izgovorila je sudbonosno "da" izabraniku Sebastijanu 4. septembra prošle godine. Ruku podruku s ocem, doktorom Vasom Jeremićem Milica stala je tada pred matičara u kasnim popodnevnim satima. Bila je to retka prilika da je javnost vidi, budući da je godinama vešto izbegavala svetlosti reflektora.

Prvi ples mladenci su odigrali uz pesmu “Ostani kraj mene”, a zatim je usledilo veliko slavlje na kojem su viđene brojne poznate zvanice: Snežana Đurišić, Ilda Šaulić, Zorica Brunclik...

Foto: Kurir/Ana Paunković

Doktorka Milica srce je poklonila arhitekti Sebastijanu Kaplareviću. Osim činjenice da je zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa, o zetu Mire Škorić nema drugih podataka.

Nedugo posle venčanja, Milica i Sebastijan proveli su medeni mesec u Parizu. Duge ljubavne šetnje Vandomom, najelegantnijim trgom na planeti, gde su smešteni centri skoro svih francuskih modnih kuća i šik hoteli poput Rica, tek su bile neke od njihovih aktivnosti.

Milica i Sebastijan juče su proslavili prvu godišnjicu braka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs