AKTUELNO

Haris Berković na sve načine pokušava da se pomiri sa Radom Manojlović, ali ne bi da se o tome sazna u javnosti.

Pevač želi da obnovi staru ljubav sa koleginicom, pa joj šalje signale da ponovo pokušaju zajedno. Njih dvoje su raskinuli u oktobru prošle godine i ostali su u odličnom odnosu. Međutim, pevač poslednjih meseci radi na tome da obnove romansu koja se završila zbog toga što je luče iz Četereže bila iskrena i rekla da ne želi decu:

- Ja sam pokušavala da objasnim Harisu i drugim muškarcima da ja uopšte nemam taj osećaj za decu. Oni svi misle da je do njih, u smislu "sa mnom ne želiš dete". Osoba kojoj je potreban ksanaks, koja ne može da reši verbalni problem sa ljudima ne mislim da je spremna za dete i vaspitavanje deteta. Ja koja bežim od svega, koja bežim od odgovornosti molim za razumevanje - rekla je jednom prilikom Rada.

Foto: Pink.rs, Printscreen YouTube/TVKopernikus

Prema rečima sagovornika, Berković žarko želi ponovo da bude sa Manojlovićevom:

- On bi sve dao da bude po starom. Mnogo su se oni voleli, a ona mu je bila najveća ljubav. Patio je jako za njom i jedva se oporavio posle raskida. Sada bi da se vrati ta emocija koja je bila, ali ne zavisi od njega. Rada je nastavila sa svojim životom, radi punom parom, snima, a ima mnogo udvarača. Videćemo šta će biti, uskoro ima nastup u Bosni pa se možda i vide. On ima strah da Rada ima dečka i ne zna da svima priča kako mu se ne bi vratila - završava naš izvor.

Autor: M.K.