AKTUELNO

Sve se saznaje!

Razgovor Milene Kačavende i Marka Đedovića u klozetu se nastavio. Naime, Marko je krenuo da iznosi koliko dokaza ima protiv Ane Ćurčić.

Ja imam sve dokaze sada. Ona i Aca Bulić nikada nisu bili zajedno, ona je jurila Janjuša po kockarnici, sve Janjuš krije, a da ne pominjem koja je to mafija - pričao je Marko.
Znam ja sve, ja sam dobila i moje montirane slike kako sam ja alkoholičarka u bolnici, a to je nešto drugo. Monitrali su svašta nešto, a Aca Bulić je mene krenuo da baci u priču o svemu, ima on namere - rekla je Milena.
Ima i to, oni su rekli da si ti tada bila pijana, ja sve imam to snimljeno. Ja dobijam 360 skrinova da nikada Ana i Aca nisu bili u vezi, Ana gde zove Janjuša na kocku, gde priča sa Šašićkom. On prepsike, ona planira sa adminkom da smota Acu u krevet, i da ga napije i iskoriti na kvarno. Milena te poruke, te prepiske koje su poznate. Sve te adminke su bile na platnom spisku Ace Bulića - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma meni Bulić nije dao da se sestanem sa adminkom - rekla je Milena.
Ovo je sve razgovor adminke, Ane i Ace Bulića, a sada zna da će Ana da pravi žrtvu do sebe, e sada stan u kojem je Ana sada bio je kupljen za Aninu adminku, on je nju izbacila iz stana i to veče me je zvala Šašićka koja je mene zvala milion puta: Adminke ne znaju da Ani i Aca nisu zajedno, niko to ne zna, a Ana njega stalno pita kada će biti zajedno,. Ona je rešila da napije Acu i da ga smota. Ono kada je ona polila Anu u emisiji, ona je jega zvala a on nije hteo da se javi. NJemu je dosta njenog ponašanja - komentarisao je Đedović.
Anđela i Aca žive zajedno u stanu, bilo je tu svega i obračuna i svega, ali ona i dalje živu u tom stanu. Moram da kažem da se moj bivši muž nije mešao dok se nisu pomenula naša deca, a onda se umešao, jer su to njegova deca koliko i moja. Ja znam da Zvezdan nije za Anu - dodala je Milena.
Ja sam radio Nominacije kada je Janjuš rekao da je i ona kockarka, a ona se pobunila a zna sve o njoj. Ne može žrtva nasilja da priča svašta, a Zvezdan nju poznaje. Njima je Aca pomagao i dok su živeli zajedno. - rekao je Marko

Foto: TV Pink Printscreen

Aca jeste kul tip, a on je pomagao Ani kada je Zvezdan pao u Švici. E kada sam ja otkrila da me snimaju sve vreme, ja sam u par navrata provalila mnogo toga, a nisam znala da Ana zna sve to - nastavila je MIlena.
Postoji klip iz Narod pita, Zorica je rekla tada da je Acina žena brat, a Ana kao da je super, a posle se njijh dve smeju kako su zenule sve. - dodao je Marko.
Ma cela ta priča je napravljena kako bi se ona oprala - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.