AKTUELNO

Počelo je raskrnikavanje!

MIlena Kačavenda poznatija kao Kuma Nacionale i Marko Đedović napokon su seli na dogovoreno mesto u klozet da popiju kafu kao nekada Ana Ćurčić i Zorica Marković.

Reci ti meni da li si ti uzela pare? - uptiao je Marko.
Nisam, bile su samo dve uplate ali ništa više - rekla je Milena.
Jesi ti znala da je ona zvala dva dana pred ulazak Janjuša da idu da kockaju? - upitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa ja nisam znala, nisam znala ni da je zvala Karića da ga pita za pare. Pazi ovo, ona se mesec dana pred ulazak pričala kako je Zvezdan super, meni Zvezdan nije ništa loše nije uradi, ali pazi ovo. Šmizla je njena super drugarica koja je njoj pomagala a Ana kaže kako su one baš dobre, radile su zajedno neke botokse, e sada ona je Ani okrenula leđa, napljuvala je kada je ušla jer ova nije ušla. I sada nakon svega Šmizla je kontaktirala mene, pa je čak i pisala Darku u nekoj emisij, a ona i ja smo se napu*avale baš. Ona je mene nazvala nakon toga, i meni ispričala neke stvari o mom i Aninom odnosu, a to su samo Ana i ja znale, ona je mene ogovarala - pričala je Milena.
Mene zanima da li si ti umešana u taj organizovani kriminal Ane Ćurčić, zunam ja šta te pitam - govorio je Marko.
Ja sam prijatelj, ja sam svoju drugaricu branila šta god da je radila. Ja sam samostalna, ali sam i glupa, meni kada neko nešto kaže to je zakopano - dodala je Milena.
Pazi sad ovo ja dva dana nisam spavao, moram da ti kažem šta sam ja dobio a to sam ostavio ljudima napolju. Ja sam preslušavao slušao i gledao, skrinšotove, izmežu Ane, Ane i Ace Bulića, Ane i Šašićke, i tvoje i Anine razgovere. Meni je Ana rekal da je tebi Bulić plaćao lečenja jer si alkoholičarka - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja dobijam informacije da je ta Šašića pričala svašta, ona se pojavlje meni nedelju dana pred finale Zadruge, e sada moram da kažem da je Aca Bulić platio sve Ani za finale. haljinu, sandale. E tu kreće afera haljina, ja sam ostavila u Šimanovcima, i zvoni mi telefon mene zove Anina adminka da ja moram da se vratim da uzmem to, jer je Ana rekla da bi htela neko odelo. Ja po prvi put kažem adminki da ja nju branim četiri meseca, ona je mene napala jer sam ja rekla da Aca Bulić ima partnerku. Tu je počeo moj rat sa adminkama, kako ja rušim marketing. Aci Buliću je cilj prodaja fudbalera, a tako je Anina ćerka u vezi sa jednim mali fudbalerom. E sada Zvezdan je mogao da radi šta je hteo, i nije se bunila ni za šta, ja sam čula da je ona njemu dovodila ribe - rekla je Milena.
Ma rekao je on jednom za te trojke - dodao je Đedović.
Najžalije mi je jer sam branila neodbranjivo. Mene su svi zvali, a ja imam svoj biznis, imam svoju priču. Oni su celu priču osmislili lepo. Njoj se pojavila jedna kuma niotkuda. Milica jeste prava kuma, ali one nisu pričale 12 godina, a tu se pojavi i pijana Bilja.
E ne znaš ti šta ja sve znam - rekao je Marko-

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.