AKTUELNO

Porodica se oprašta od popularnog pevača, koji se trenutno nalazi na kućnom lečenju.

Pevač Stiv Harvel je u veoma teškom stanju, nakon što se godinama borio sa zdravstvenim problemima. Porodica se oprašta od pevača, a menadžer je rekao da se pretpostavlja da je frontmenu "Smash Mouth" ostalo nedelju dana života.

Harvel je dugi niz godina konzumirao alkohol, nalazi se u poslednjem stadijumu otkazivanja jetre, zbog čega je nedavno bio na bolničkom lečenju.

Pevač Stiv Harvel se sada nalazi na kućnom lečenju, njegova porodica i prijatelji okupljaju se u njegovom domu poslednja tri dana.

Ova vest pristiže skoro dve godine nakon zabrinjavajućeg incidenta kada se Stiv pojavio dezorijentisan u nastupu uživo, nerazgovetno je pričao i vikao na publiku. Bilo je to veoma zabrinjavajuće, a on je nedugo nakon toga rekao da odlazi u penziju.

U to vreme izvori bliski Stivu rekli su da se on bori sa nizom zdravstvenih problema, uključujući kardiomiopatiju, bolest srčanog mišića, zatajenje srca i Vernikeovu encefalopatiju koja je akutni sindrom koji niz drugih smetnji. Spomenuto je tada i da je zavistan od narkotika, piše TMZ.

Stiv Harvel ima 56 godina. "Smash Mouth" ima niz hitova sa početka 2000. poput numera "All Star," "I'm a Believer" i "Shrek."

Autor: Pink.rs