AKTUELNO

Razvodi su danas sve češća pojava, posebno kada je u pitanju estrada. Zbog prirode posla, čestog odsustva, ali i pritiska mnogi su odlučili da stave tačku na svoju ljubav, mada ima i onih koji su to činili iz drugih razloga.

Bilo kako bilo, definitivno kraljica razvoda i ubedljiva rekorderka je pevačica Maja Odžaklijevska.Kako se navodi, Maja se od partnera razišla neverovatnih 12 puta, a ono što je još neverovantije je to što su razlozi gotovo svaki put bili isti.

- Imala sam dvanaest takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: „Stvari su ti ispred.” Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: „Jedan se otegao, drugi se protegao”- svojevremeno je izjavila pevačica.

Foto: E-Stock/Stefan Filipović

Podsetimo, pre tri godine Maja Odžaklijevska se gostujući u emisiji „Luda noć“ zvanično oprostila od publike nakon otpevanog singla „Sve ti opraštam“ koji je razigrao ceo studio.

Pevačica je tom prilikom uz osmeh poručila da je umorna od svega i da je ovo njen poslednji nastup.

- Ovog puta ste me podsetili da vas podsetim da bi ovo zaista trebalo da bude jedan lep oproštaj, tako da bih molila da ne nastupam više, znam da to volite, ali ja sam malo umorna od svega.

Autor: M.K.