AKTUELNO

Straložen i smiren iako su ga ''napali'' sa svih strana!

Slobodan Josifović, politički analitičar jedan je od takmičara ''Elite'' koji je već izazvao različite reakcije gledaoca.

Naime, o njemu se već govori u pogledu seksualne orjentacije, a Uroš Stanić već je obelodanio da su se navodno dopisivali na jednoj aplikaciji za upoznavanje muškaraca.

Sa njim je već imao konflikt u karantinu, gde je sve to opovrgnuo!

Foto: Pink.rs/N. Žugić

On tvrdi da ima neke dokaze tog dopisivanja, ali ja sam ga pitao kako taćno zna da sam to ja! Rekao je da me zapratio na instagramu pa da sam mu ja uzvratio! Ja to doživljvam kao opštu klulturu, kao da mi neko kaže ''dobar dan'' ja ću mu uzvratiti. Zato sam mu naravno uzvratio praćenje. Tamo uopšte nismo nakon toga komunicirali, a na toj gej aplikaciji mogao je bilo ko da se predstavlja kao ja i šalje moje fotografije, rekao je Slobodan i objasnio kako su provodili vreme u sobi.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

On je drugačija osoba kada nisu tu kamere. Izjavio je da mu se dopada profil muškarca kakav sam ja. Ja sam mu samo ponudio prijateljstvo i to je to. Naravno podržavam sve različitosti jer mi ne znamo šta će sutra biti, kakva će naša deca biti. Smatram da je dobra osoba, normalno smo komunicirati i družiemo se. Opet kažem drugarstvo je jedino što mogu da mu poružim, pa dodao:
Što se tiče cimera, treba svi da opravdamo naziv ovog rijalitia, da budemo gospoda. Treba sve rešavati verbalnim putem, sve se može rešiti rečima, a ne nasiljem, zaključio je Slobodan.

Opširnije u video intervjuu!

Autor: Pink.rs