AKTUELNO

Ona je prava ''Elita''!

Poznata srpska književnica Jasmina Ana, posle nekoliko godina, ponovo se priključila rijalitiju, pa će je publika u narednom periodu pratiti u ''Eliti''!

Ona je za Pink.rs progovorila o razlozima ulaska i očekivanjim.

Moj motiv je izazov, ja u životu volim izazove. Prvo sam mislila da ne prihvatim ponudu, ali sam ipak odlučila da dođem. Milim da imam puno taga pametnog da kažem, i da zaista čovek može biti kulturan i obrazovan i da bude zanimljiv, rekla je ona.

Foto: Pink.rs

Ona se osvrnula i na svoju knjigu koju je napisala, a koja s ebavi elitnom prostitucijom, pa so pitali Jasminu d ali neke učesnice trena a se plaše nje.

Naravno da niko ne treba da se plaši mene. Baratam informacijama ali neću to iznosti. Ako neke devojke traže neki savet ja im svakako dati. Tim putem ne treba da idu, iz moje knjige se jasno može saznati zašto ne treba ići tim putem, rekla je ona pa dodala:

Foto: Pink.rs

Prvu jutarnju kafu ću popiti sa Teodorom pošto nju znam od ranije. Što se tiče ostalih ljudi, ne znam ih dovoljno... neću da sudim sada na početku. Dok nekog ne upoznam ne mogu da pričam o njemu. Ne bežim od toga da nekom odgovorim, rekla jer ona, pa otkrila koji je njen tip muškarca:
Ulazim slobodna, ali od mene ne očekujte neku avanturu. Što se muškarca tiče, bitno mi je samo da bude pametan... ne mora da bude ni lep, ni da ima široka ramena...Mozak je najbitniji!

Opširnije u video intervjuu!

Autor: Pink.rs