AKTUELNO

Od njega možemo svašta da očekujemo!

Učesnik ''Elite'' koji je već privukao pažnju takmičara ali i medija svakako je Uroš Stanić koji se javno deklarisao kao homoseksualac, a već je iskazao svoje simpatije ka Lepom Mići i Slobodanu Josipoviću.

On je pre samog ulaska na imanje govorio za Pink.rs, prvenstveno o dešavanjim iz karantina o kojima svi bruje.

U startu se povela priča oko njegovog odnosa sa Slobodanom iz spoljnog sveta, kada su se navodno oni dopisivali na jednoj aplikaciji za upoznavanja muškaraca.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ja njega potpuno razumem, jako je teško autovati se i priznati da si gej. Ja vidim da se on u mene zaljubio. Ljudi oko mene su to isto primetili. Dajem mu vremena, on je odlepio za mnom i videćete šta će se desiti. Sa Mićom je susret prošao ok... on je hteo da me uvredi, što mene pali, i slobodno može to da radi. Ja sam mu rekao da ćemo popričati unutra i sada je odnos među nama ok, rekao je Uroš pa se osvrnuo i na priču kako je završio u wc-u sa Božom Džonsom:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

On je počeo da mi se nabacije, da me grli i ljubi u prolazu... mislio sam da se lik šali sa mnom. Onda me pozvao u toalet, tamo me je dodirivao i rako mi je da kada uđemo u kuću, dođem kod njeg u krevet. Sve devojke su ljubomorne na mene, rekle su mi ''Jaoj, ti ćeš da nam preotmeš sve muškarce'' ali nisma ja kraiv što sam fatalan, rekao je Uroš!

Opširnije u video intervjuu!

Autor: Pink.rs