AKTUELNO

Počelo je!

Sinoć je počeo nov rijaliti projekat Televizije Pink, koji su mesecima u nazad najavljivali vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović i direktorka programa Milica Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelje Elite, u noći svečanog početka bili su Darko Tanasijević, Dušica Jakovljević, Maša Mihailović, Ivana Šopić i Ana Radulović koji su mnoge ostavili bez teksta svojim toaletama.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Tokom noći, Televizija Pink je ponovo oborila sve rekorde gledanosti, što je još jedan dokaz koliko je milionski auditorijim čekao ovaj projekat Pink-a.

Prikazan je nov izgled imanja i Bele kuće, koju su prvi obišli voditelji, a Željko Mitrović je pored Leposave, predstavio i Milisava Leposavinog najboljeg druga koji će redovno boraviti sa učesnicima Elite.

Foto: TV Pink Printscreen

U Elitu su ulazili po grupama. U prvoj grupi su se našli Ameli Ahmić, Miroslav Mileusnić Mika, Marko Đedović, Miona Jovanović, Bogdan Ilić, Milena Kačavenda, Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica, Snežana Jovičić i Darijan Radumirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ameli je žena koju je suprug ostavio sa malom ćerkicom uplakanu, i otišao kod Stanije Dobrojević sa kojom je ušao u ljubavni odnos. Što je sve ostavio bez reči.

Muž me prevario sa Stanijom Dobrojević, otišla sma na odmor, jedva pričam , živeli smo u aUSTRIJUI, on se predstavlja kao milioner, nije ni m od milionera, svi mu žive kao podstanari. Otišla sam kod majke u Sarajevbo i saznajem da sam rudnja. Rekao mi je da je zaljubljen, i da odlazi u Ameriku. Nikada nisam mogla odgonetnut na koga misli. DOšala sma iz Austrije u Saraejvo p'o svpje stvari, tad mi je keoa da ide k,od nje, Pakao sam mpropla, spavala sam u toj kući nosila sam svoje stvari. - rekla je Aneli.

Nakon nje Milena Kačavenda, poznatija kao Kuma i Đedović su najavili zajedničku kafu u klozetu.

Nakon toga prva grupa se uputila ka Beloj kući gde su razgovarali sa voditeljom Anom Radulović i Ivanom Šopič, a u Beloj kući su ih sačekali Darko Tanasijević i Maša Mihailović.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugu grupu su činili Mensur Ajdarpašić, Jovana Cvijanović, Luka Majčica, Anita Tomić, Jovana Tomić Matora, Nemanja Gačić, Dragana Sretenović Lejdi Di, Slađa Lazić, Anđela Šparavalo i Vanja Živić.

Mensur je pocrveneo odmah kada je saznao koliko je njegovih cimerki baclio oko na njega.

Oni su se nakon toga uputili ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Treću grupu činili su : Aleksandar Požgaj, Milica Veličković, Marko Janjušević Janjuš, Teodora Delić, Marijana Špirić, Danijel Dujković, David Romano Čuburac, Marija Malivuk, Jovana Bijelović i Dušan Tomić Šan. Oni su se predstavili milionskom auditorijumu i uputli ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasmina Ana, Borislav Bora Terzić Terza, Tijana Dimitrijević, Slobodan Josipović, Teodora Balzak, Samir Ramović, Stefani Grujić, Nikola Bukilić, Vivien Kurtović, Irina 2 HOT su činili četvrrtu grupu. Oni su se nekod predstavljanja krenuli put Bele kuče.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića, Anastasia Okolišan,Nikola Lakić, Tamara Božović, Sanjin Horvat, Dragoljub Smiljanić Gaga, Slađana Lazić Bošković, Uroš Stanić, Vesna Ćuruvija i Ramiz Gusinac nili su peta grupa. Oni su se pozdravili sa svim gledaocima i krenuli ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Sara Šljivar, Manuel Marušić, Pavle Milevski Pablo, Aleksandar Anđelković, Boža Džons, Bojana Pavlović bili su šesta grupa učesnika Elite.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su oni stiglu u Belu kuću, Veliki šef je poslao prvo pismo takmičarima Elite.

Draga Elito, Veliki šef mora da vam poželi dobrodošlicu u najlepši grad u zemlji. Sada je vreme da čujete ko će biti prvih deset odabranih, a njih će izabrati najmlađi i najstariji učesnici. Oni će izvlačiti po pet imena, a ostali učesnici nemaju pravo da ulaze u njihovu odabranu kuću, svi ostali su Elita.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah posle čitanja pisma odabrani su Obdanrani:

Deset odabranih učesnika koji će boraviti u Kući odabranih su: Bebica, Manuel Marušić, Sara Šljivar, Sanjin Horvat, Teodora Delić, Luka Majčica, Marko Đedović, Mensur, Anđela Šparavalo i David Romano.

Jovana Cvijanović je tokom razgovara sa Markom Janjuševićem Janjušem i Vanjom Živić ali i voditeljima Darkom Tanasijevićem i Mašom Mihailović o propaloj vezi zbog koje joj se život promenio otkrila koji poznati reper ju je povredio.

On je mene iskoristio, a mogao je da mi kaže, ovako ništa nije. Pokušavala sam da se čujem sa njim, a on je mene blokirao. Hteo je da upozna moju porodicu, bila sam kod njega, tri dana, a onda me je blokirao bez objašnjenja. Bila sam životno ugrožena, malo je nedostajalo da završim na sondi i tada sam sebi rekla dosta je, MC Stojan me je umalo koštao života - dodala je Jovana.

Pored Jovanine ispovesti, Bora Terzić i Milica Veličković su proznali da je pao poljubac u karantinu, a njih dvoje su po ulasku u Belu kuću legli zajedno u krevet i na taj način ozvaničili svoju vezu.

Elita je tek počela a neke priče su se već zavrtele, i za to nema sumnje da će nov projekat Televizije Pink oboriti sve rekorde gledanosti.

Autor: Pink.rs