AKTUELNO

23. sezona kultne emisije "Magazin In" koja je kroz godine oplemenjivala vaše domove, vraća se na male ekrane 2. septembra.

Naime, voditeljka emisije "Magazin In", Sanja Marinković, u najavi za 23. sezonu ove kultne emisije istakla je da je ljubav, po njenom mišljenju, gorući problem nacije, te je najavila da će se prva emisija ove sezone emitovati 2. septembra.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam važne vesti za sve vas. Pričaonica koju vole sve generacije počinje 2. septembra...Ljubav je, ja mislim, gorući problem nacije. Ako možemo da polemišemo o politici, možemo i o ljubavi. U novoj sezoni upoznajemo žene Srbije i kroz njihove ljubavne priče - istakla je Sanja Marinković.

Kroz kratku retrospektivu 22. sezone, Sanja je otkrila da voli moć televizije, jer ima moć da milionima gledalaca Pinka predstavi sve uspehe žena iz Srbije, kao i da dokaže da imaju više zajedičkog sa poznatima, nego što one zapravo misle.

Foto: TV Pink Printscreen

- Volim moć televzije. Moć da milionima predstavim uspehe žena Srbije. Imamo više zajedničkog sa poznatim ličnostima nego što mislimo, zato, hajde da pričamo! - dodala je voditeljka i pozvala sve gledaoce da budu uz TV Pink u subotu, 2. septembra!

Autor: N. Ž.