AKTUELNO

Kako smo ekskluzivno otkrili, u nikad viđenom i produkciji najzahtevnijem rijaliti formatu "Eliti", koja počinje 3. septembra od 21 čas, pored Milene Kačavende, Marka Đedovića, Mensura Ajdarpašića i Slobodana Josipovića, naći će se i Marko Janjušević Janjuš.

Janjuš je ostao zapamćen po neviđenom smislu za humor i prepunim fondom šala kojima svakodnevno mami milionima gledalaca Pinka osmeh na lice, ali i po prevari supruge Ene tokom trajanja "Zadruge 4" sa Majom Marinković.

Naime, Janjuš je za naš portal šest dana pred početak novog, spektakularnog rijalitija otkrio da li će nešto promeniti u svom učešću, da li mu je cilj pobeda, te je progovorio i o potencijalnom pomirenju sa Enom.

Janjuše, evo tebe opet, je l' ti je sada cilj pobeda?

- Ne, od toga nema ništa, video sam da pobeđuju jako velike žrtve, više se ne borim nešto specijalno, ako se desi, desi se.

Foto: Pink.rs

Deluje kada to izgovoriš, da u to ne veruješ.

- Ne verujem ni u jednu žrtvu, ne postoje žrtve u rijaliti programu, to su samo prevaranti, foliranti koji ne biraju kako će pobediti.

Tvoja fotografija iz Hong Konga sa Enom i Krunom je mnoge zaintrigirala. Šta se dešava na tom planu, je l' sve ide ka onome što ti želiš, a to je pomirenje?

- To ćemo videti, moramo da pustimo vreme da prođe. Za sada ide kako treba, bili smo u Hong Kongu, bilo je odlično.

Foto: Instagram.com

Šta ti Ena kaže na ulazak u "Elitu" sada?

- Šta će...Navikla se već, ovo je kao moj neki posao od kog zarađujem i živim, moram da se naviknem. Dosta je "Zadruga" iza mene, ali šta je tu je.

Šta ćeš pokazati različitije u "Eliti" u odnosu na prethodne sezone?

- Ništa, sve isto. Šta ti možeš da pokažeš osim nekog povećanog humora...Ja sam već pričao sa ljudima i želim da ide u tom smeru, jer toga ranije nije bilo, pogotovo poslednje sezone koja je bila depresivna. Nekako, teška sezona, nije bilo ni prostora da se zaje**vaš.

Foto: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ, M. MIJATOVIĆ

Da li bi mogao u "Eliti" da pruži ruku pomirenja Filipu Caru, sa kojim je u žestokom sukobu, a s kojim je prethodno bio veoma blizak, saznajte u video-prilogu u nastavku.

Autor: N. Žugić