AKTUELNO

Zvanično i potvrđeno! Ne imanje u Šimanovcima, 3. septembra od 21 sat, stiže i dobro poznat rijaliti igrač, Marko Janjušević Janjuš!

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' počeće sa emitovanjem 3. septembra na televiziji Pink, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Kako smo već ovih dana objavljivali, u ''Elitu'' će, između ostalih ući Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i Slobodan Josipović, a sada je došlo vreme da otkrijemo još jednog učesnika!

Marko Janjušević Janjuš dobro je poznat rijaliti publici, nakon učešća u ''Zadruzi'' pa, sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim ni ovog puta!

Foto: Pink.rs/M. Mihailović

O njemu, njegovim aferama, ali i stavovima, komentarisali su mnogi, te nema sumnje da Janjuš neće skrenuti pažnu na sebe i novom gigantskom projektu ''Elita''!

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen kompletni spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs