AKTUELNO

Da li je ovo kraj njene karijere!

Sveže verena Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim Muhamedom Mukijem Bešićem, a golupčići planiraju da svoje ljubavno gnezdo sviju daleko od Srbije!

Kako mediji saznaju od istog izvora koji nam je otkrio i da je pilot zaprosio pevačicu na romantičnoj večeri u Egiptu, verenici planiraju da se nakon Tanjinog razvoda od Dušana Jovančevića venčaju i odsele za Ameriku.

Tanji je sad laknulo što je svima otkrila da uživa u ljubavi s Mukijem. Ona još nije htela da otkriva da su se verili, ali šta je, tu je. Objavila je njihove prve zajedničke fotke, ali zaboravila je da sakrije ruku s dijamantskim prstenom. Sama je pogrešila, ali ne kaje se ni zbog čega. Kako je i sama napisala na Instagramu: "U nekom trenutku u životu neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strašljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču". Jasno je svima da tu govori o njihovoj ljubavi. Ipak, Tanja je svesna da joj po povratku iz Egipta sledi jedan baš mučan period, a to je razvod od Dušana. Iako je zahtev podnela još 2020. godine i to je trebalo da se reši još odavno, i dalje sve stoji u mestu. Dušan je taj koji sve koči i hoće maksimalno da joj oteža. Ne verujem da će se to baš tako lako rešiti, a koliko će trajati, to niko ne zna. Jedno je sigurno: čim se bude zvanično razvela, udaće se za Muhameda, priča izvor i nastavlja:

Foto: INSTAGRAM.COM/@THELIFEOFMUKI; TV PINK PRINTSCREEN

Muki insistira na tome da se nakon venčanja odsele za SAD. Njemu je tamo baza, godinama živi i radi u Americi i tamo je svoj na svome. On ne želi da s Tanjom ima brak na daljinu. Objasnio joj je i da bi tamo njeni sinovi mogli da nastave školovanje i da bi to bilo najbolje za sve. Tanji se ta ideja sviđa, ali svesna je da bi to značilo i kraj njene karijere. To joj se već jednom desilo kad se preselila u Australiju. Jedva je uspela da se koliko-toliko vrati na scenu u poslednjih nekoliko godina, ali ovo bi je ukanalilo. Ni sama ne zna šta da radi, još uvek vaga, dodaje izvor.

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo Lov // DNK

Pored problema oko razvoda, Tanja i Bešić i dalje muku muče s roditeljima, koji su protiv njihove veze.

Živana i Siniša su van sebe zbog svega. Ljudi su očajni. Ne sviđa im se što je Muki toliko mlađi od Tanje i što je muslimanske veroispovesti, to svi znaju. Kad su još čuli za veridbu, nije im bilo dobro. Tanja jedino ima podršku sestre i brata. I Mukijevi roditelji ne podržavaju tu vezu. Njima smeta što je ona faktički raspuštenica i što ima dvoje dece. Oni su ozbiljni ljudi, van tih estradnih priča. Tanju i Mukija sve to opterećuje, ali sigurni su u svoju ljubav i neće dozvoliti da im ništa poremeti planove o zajedničkoj budućnosti, zaključuje naš sagovornik.

Autor: Pink.rs