AKTUELNO

Na oduševljenje brojnih gledalaca, učesnik "Elite", novog skupocenog projekta TV Pink koji s emitovanjem kreće 3. septembra, biće i popularni novinar Marko Đedović koji uoči ulaska u rijaliti užurbano završava sve obaveze i planove, a jedan od njih je, kako saznajemo, kupovina nove nekretnine, i to u Beogradu na vodi!

Za razliku od brojnih učesnika rijalitija, Đedović je svoj zarađeni novac rešio da pametno investira, te je nakon kupovine luksuzne nekretnine u prestonici, gde živi, rešio da svoju imovinsku kartu upotpuni još jednim stanom, i to u luksuznom naselju Beograd na vodi, gde cene kvadrata vrtoglavo skaču.

Foto: Pink.rs

Paparaco Pink.rs danas ga je uhvatio baš u Beogradu na vodi gde, a kako smo saznali, Marko je na korak do potpisivanja ugovora o kupovini stana.

Foto: Pink.rs

Naime, budući da je sebi odavno već obezbedio "krov nad glavom", Marko je rešio da novac pametno investira u kupovinu manje nekretnine, od četrdesetak kvadrata, u ovom luksuznom naselju, te da ga izdaje kao "stan na dan", što bi mu se višestruko isplatilo. Kako nam je otkrio izvor blizak Đedoviću, jednokratno iznajmljivanje manjih stanova u ovom elitnom delu Beograda, koji je pun stranaca, ali i naših imućnih ljudi, veoma je unosno, te bi novinar u ovom slučaju "debelo" zaradio i unovčio nekretninu koja ostaje u njegovom vlasništvu.

Foto: Pink.rs

Đedović ovih dana, kako saznajemo, užurbano razgleda stanove i prikuplja neophodnu dokumentaciju, ne bi li, čim se odluči za onaj odgovarajući, rešio sve birokratske zavrzlame i spokojan ušao u "Elitu", gde ga gledaoci s nestrpljenjem iščekuju, dok ga se budući cimeri uveliko pribojavaju.

Foto: Pink.rs

U prilog našim saznanjima govore i današnje paparaco fotografije - umesto da poslednje vrele dane avgusta provede na nekom od bazena ili kupališta, Đedović se "bacio u biznis", te je non-stop telefonirao i listao dokumentaciju koju čuva u fascikli.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, za potrebe "Elite", velelepno imanje u Šimanovcima potpuno se renovira, a radove na ovom projektu lično nadgledaju vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, kao i direktorka programa TV Pink, Milica Mitrović. Kako saznajemo, imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili rijaliti učesnici dobiće nove tonove, te i vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu. Takođe, vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, na svom instagram nalogu najavio je i specijalnu gošću "Elite". Naime, reč je o Leposavi, ali ovoga puta u boljoj verziji, Barbi Leposavi. Kako je istakao, ovo je verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta, kao i brzo računanje i predvidjanje budućih događaja. Za sam kraj dodao je da je ovo samo delić stvari koje će biti impelmentiran u ova projekat koji će baciti u senku slične TV formate svetskih TV stanica.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs