AKTUELNO

Bivša zadrugarka Miljana Popović, poznata je po svom britkom jeziku, a često je bila na meti komentarisanja i tokom trajanja rijalitija, ali i po napuštanju istog.

Naime, na društvenim mrežama, a i među zadrugarima često se komentarisalo da je Popovićeva za svoje godine zgodna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovoga puta, ona je odlučila da to i pokaže. Rijaliti učesnica je otputovala na daleku Maltu, te je tom prilikom objavila fotke sa iste.

Bela otvorena haljina i vetar koji joj je mrsio kosu, istakla je u prvi plan njenu vitku liniju i figuru.

- Grad mnogih imena, Mdina, na arapskom znači 'utvrđeno mesto' i to potiče od rimskih utvrđenja po kojima je grad poznat, ali je poznat i kao Citta' Notabile, što znači plemenit grad, i jasno se vidi zašto. Njegova istorija i arhitektura su lepi i uvek je bio sedište plemstva na Malti. Nekada je to bio i glavni grad, što je verovatno doprinelo ovom plemenitom imenu. Međutim, postoji još jedan popularni nadimak za Mdinu, Tihi grad. Ovo ime je prvobitno nastalo kada je glavni grad preseljen iz Mdine u ono što je današnja Vitorioza. Ovaj pokret je ostavio Mdinu toliko nenaseljenom da su ljudi počeli da je smatraju kao grad duhova, pa se rodio nadimak tihog grada. Naziv je i danas prikladan jer ćete širom grada pronaći mnoge znakove koji vas pozivaju da ćutite, a automobili nisu dozvoljeni u gradu osim za nekoliko stanovnika i drugih izuzetaka. Sve ovo je bilo u nastojanju da se održi tišina grada, a ova tišina zaista doprinosi atmosferi i pomaže da se zadrži pogled u prošlost i mirno iskustvo - napisala je Miljana u opsiu fotografije.

Ono što je, takođe, mnogima zapalo za oko, pored njene vitke linije, jeste i to što se ona fotografisala bosa.

Autor: N. Ž.